De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Nieuwe Happy Horse knuffels borduren

28-10-2022
by Bryan Kruithof

Ons assortiment aan knuffels van Happy Horse is uitgebreid! Zo heeft Happy Horse nu een special edition van de Rabbit Richie uitgebracht. Zijn alle Rabbit Richies varianten er nu ook in een warme oranje kleur en zijn er allerlei knuffeldoekjes bijgekomen. Elke knuffel van Happy Horse borduren wij ook nog eens gratis! In deze blog lees je meer over de nieuwe Happy Horse knuffels!

Special Rabbit Richie

De nieuwste Special Edition Rabbit Richie 2022 is nu ook bij ons verkrijgbaar. Bij deze speciale knuffel is de vacht van het welbekende konijntje gestippeld. Als echte Happy Horse liefhebber is dit een must have! Ga jij voor de Special Rabbit Richie 28cm, Special Rabbit Richie 38cm of de Special Rabbit Richie 58cm? Wij borduren één oor gratis van het lieve konijntje. Super leuk met een naam of geboortedatum. Start met het ontwerpen van de Special Rabbit Richie en bestel voor je kleine schat vanaf €15,50! Daarnaast is deze knuffel ook super leuk als kraamcadeau voor een ander!

Happy Horse Knuffels

Orange Rabbit Richie varianten

Naast de Special Rabbit Richie hebben wij nog een nieuwe kleur toegevoegd aan het assortiment. Namelijk de Orange Rabbit Richie 28cm, Orange Rabbit Richie 38cm of Orange Rabbit Richie 58cm! Deze knuffels hebben een warme oranje kleur en je kan heerlijk met ze knuffelen. De Orange Rabbit Richie is er ook in andere varianten. Zo is er nu ook de Orange Rabbit Richie Musical. Wanneer je aan de staart van deze knuffel trekt zal de melodie ‘Somewhere over the rainbow’ afspelen. Heerlijk om met dit melodietje in slaap te vallen. Borduur de oranje muziekknuffel met naam voor maar €13,-! Als laatst zijn er ook nog de Orange Rabbit Richie Rattle en Orange Rabbit Richie Tuttle! Ook deze varianten borduren wij gratis met één naam of geboortedatum! Voor welke variant ga jij? Personaliseer je favoriet en bestel een geborduurde knuffel van Happy Horse!

Happy Horse Knuffeldoekjes

Nieuwe Happy Horse knuffeldoekjes

Ons assortiment aan Happy Horse knuffeldoekjes is ook uitgebreid! Er zijn weer super veel leuke diertjes toegevoegd aan het assortiment. Is een beer jouw lievelingsdier? Ga dan voor Bear Brice, Bear Brim of Bear Bobbie! Deze lieve beertjes hebben een heerlijk knuffellapje, waardoor je er eindeloos mee kan knuffelen. Wij borduren deze beertjes gratis met naam voor maar €13,95! Naast de beren knuffeldoekjes zijn er nog veel meer dieren. Wat dacht je van het Giraffe Gessy Knuffeldoekje. Met deze mooie giraffe kan je knuffelen, spelen en slapen. Vergeet ook niet het Panda Phill knuffeldoekje en Elephant Enzo knuffeldoekje te bekijken. Ook deze twee Happy Horse Tuttles zijn erg populair en wij borduren ze gratis voor maar €12,95! Is jouw lievelingsdier niet genoemd? Bekijk dan ons gehele assortiment aan Happy Horse Tuttles. Er zijn namelijk nog veel meer soorten dieren verkrijgbaar!