Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ontwerp je eigen bucket hat en laat bedrukken!

06-05-2022
by Bryan Kruithof

Je ziet ze de laatste tijd steeds meer! De bucket hats of ook wel de vissershoedjes! Ideaal om te dragen als het zonnetje schijnt tijdens het vissen, op een festival of gewoon in je vrije tijd. Hoe gaaf is het als je een bucket hat zelf kan personaliseren met je eigen tekst, afbeelding of foto. Wij hebben verschillende bucket hats die je zelf kan ontwerpen. In deze blog lees je meer over onze verschillende vissershoedjes!

Nieuwe bucket hat

Sinds kort hebben wij een nieuwe bucket hat in ons assortiment! Deze bucket hat bestel je al bedrukt met tekst voor maar €9,95. Ben jij milieubewust? Dan moet je deze bucket hat hebben! Hij is namelijk gemaakt van 100% gerecycled polyester. Daarnaast is die ook nog eens te verkrijgen in 6 verschillende kleuren. Laat gratis bedrukken met je eigen naam, een leuke oneliner of een andere te gekke tekst. Mocht je liever een afbeelding of logo op dit vissershoedje bedrukt willen hebben, dan kan dat ook voor een meerprijs van maar €3,-! Bestel hier de bedrukte bucket hat met tekst!

Bucket hat incl. tekst bedrukt €9,95!

Omkeerbare bucket hat bedrukken

Naast onze nieuwe bucket hat hebben wij er nog meer! Zo hebben wij ook twee omkeerbare bucket hats! Met deze bucket hat heb je twee kleuren in één bucket hat! Zo kan je hem dus in twee kleuren dragen. De omkeerbare bucket hat is gemaakt van 100% polyester en one size. Dit vissershoedje kan je verkrijgen in 3 verschillende kleurencombinaties. Daarnaast hebben wij ook nog de reversible bucket hats! Deze bucket hat is gemaakt van 100% katoenkeper en te verkrijgen in de maten S-M en L-XL. Ook dit vissershoedje is er in drie verschillende kleuren. De omkeerbare vissershoedjes kan je bedrukken met je eigen tekst, afbeelding of logo. Voor een logo betaal je €3,- en voor één regel tekst €3,50! Je scoort al een omkeerbare bucket hat bedrukt met je eigen ontwerp vanaf €11,-! Start met het ontwerpen van je favoriete vissershoedje en bestel!

Bucket hats bedrukken

Petten bedrukken

Liever wat anders dan een bucket hat? Bekijk dan ook eens onze petten om te bedrukken of te borduren! Wij hebben een ruim assortiment aan snapbacks, baseball caps en flexfit caps voor volwassenen en kids! Je koopt al een baseball pet incl. tekst bedrukt voor maar €6,-! En een snapback geborduurd met tekst voor maar €11,-! Laat je favoriet pet bedrukken of borduren met je eigen tekst, afbeelding of logo!