Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Oranje kleding voor de Formule 1!

28-07-2023
by Bryan Kruithof

Zondag 25 augustus is alweer de Grand Prix Formule 1 van Nederland! Ga jij in het raceweekend naar Zandvoort of wil je in stijl voor de TV zitten? Dan hoort daar natuurlijk oranje kleding bij! Wij hebben diverse leuke formule 1 kleding klaar staan. Ontwerp je eigen oranje shirt, kies voor een formule 1 shirt of ga voor een oranje accessoire om je oranje outfit af te maken. In deze blog lees je meer over onze oranje kleding voor de formule 1!

Oranje shirt bedrukken

Wil jij in een eigen uniek ontwerp naar de Grand Prix van Zandvoort kijken? Laat dan een oranje shirt bedrukken met een eigen ontwerp! Het oranje shirt heren, oranje shirt dames en oranje shirt kids kan je ontwerpen met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze! Ga bijvoorbeeld voor een bedrukt oranje tshirt met je eigen naam, een leuke foto of een Max Verstappen ontwerp. Zo maak je een eigen unieke formule 1 shirt en ben je klaar om onze Nederlandse held aan te moedigen voor de TV of op Zandvoort. Start snel met ontwerpen en bestel je eigen oranje T-shirt met een te gek ontwerp al vanaf €12,-!

Formule 1 kleding

Bedrukte formule 1 shirts

Naast dat je zelf een oranje shirt kan ontwerpen hebben wij ook al leuke formule 1 tshirts voor je klaar staan. Wat dacht je van het ‘Circuit Zandvoort 2023’ uniseks t-shirt! Op dit oranje shirt staat het circuit van Zandvoort. Zo heb je een passen oranje outfit en tegelijkertijd ook een leuk aandenken aan je bezoek aan het raceweekend. Ben je onderdeel van de orange army? Trek dan het ‘Orange army’ uniseks T-shirt aan naar de formule 1 race. Zo hoor je er helemaal bij en support je Max verstappen in gepaste oranje kleding! Als laatst is het ‘Maximaal gas erop’ uniseks T-shirt ook geniaal om te dragen. Met dit shirt kan je gas geven met bier drinken en zullen de coureurs gas geven op het circuit. Alle shirts kan je naast oranje ook bestellen in allerlei andere kleuren. Kies je gewenste kleur en bestel je formule 1 shirt al voor €13,50! Liever een ander outfit? Bekijk dan hier al onze formule 1 T-shirts!

Oranje accessoires bedrukken

Je oranje outfit helemaal afmaken? Laat dan een oranje accessoire bedrukken met je eigen ontwerp. Je scoort al een oranje hoed gratis bedrukt met tekst of logo voor €9,95! Of laat een oranje snapback gratis bedrukken met een eigen tekst. Kies voor een leuke oneliner, quote, je naam of een andere tekst en bestel voor maar €10,-. Als laatst kan je ook je eigen fan sjaal bedrukken. De sjaal kan je all over laten bedrukken voor maar €9,95. Hierdoor kan je op de franjes na, de gehele sjaal laten bedrukken met een te gek ontwerp. Denk aan ‘Zandvoort 2023’ of een leuke Max tekst en je formule 1 kleding outfit is helemaal compleet!