De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Polo bedrukken of borduren met een eigen design!

29-06-2023
by Bryan Kruithof

Met het warme weer kan je naast T-shirts natuurlijk ook polo’s dragen! Zo zijn polo’s heerlijk om te dragen voor particulieren in hun vrije tijd. Maar ook als werkkleding zijn polo's geschikt! Bij Tshirtdeal kan je een polo laten bedrukken of een polo laten borduren tegen hele scherpe prijzen. Wij hebben heren polo’s, dames polo’s en kinder polo’s die je helemaal zelf naar wens kan ontwerpen! In deze blog lees je meer over onze poloshirts!

Polo bedrukken

Op zoek naar een polo met logo of afbeelding? Laat dan een polo bedrukken! Je kan namelijk een polo laten bedrukken met een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Momenteel hebben wij ook een te gekke polo aanbieding, waardoor je goedkoop een poloshirt kan laten bedrukken! Je kan nu een heren polo bedrukken of dames polo bedrukken met één regel tekst of een borstlogo. En dat voor maar €11,-! Kies uit allerlei verschillende kleuren en maten die variëren van XS tot en met 4XL. Zo zit er voor ieder wel een passend poloshirt bij! Wees er snel bij en profiteer van deze scherpe polo aanbieding.

 Polo bedrukken

Naast de polo aanbieding hebben wij nog veel meer poloshirts die je kan laten bedrukken! Wat dacht je van de heren werkpolo of dames werkpolo. Deze hoge kwaliteit poloshirts kan je laten bedrukken met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Zo heb je gepaste werkkleding voor je personeel met het warme weer. Je kan ook een milieubewuste aankoop doen met een organic heren polo of organic dames polo. Deze poloshirts zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Je bestelt ze al bedrukt met een tekst of borstlogo vanaf €14,-! Zit je gewenste polo er nog niet tussen? Bekijk dan het hele assortiment aan polo bedrukken!

Polo borduren

Je kan nu ook een polo borduren bij ons! De poloshirts borduren we met een tekst naar keuze. Laat de heren polo borduren of de dames polo borduren met je eigen naam, bedrijfsnaam, quote, oneliner of een andere tekst. Deze polo met tekst geborduurd bestel je al voor €14,-! Kies uit allerlei verschillende kleuren en maten. Daarnaast kan je ook kiezen uit verschillende kleuren garen. Zo kan je helemaal zelf een polo naar wens ontwerpen om ze vervolgens te laten borduren. Ga snel aan de slag en bestel een geborduurde polo!

Polo borduren