Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Profiteer van 20% korting op alle caps!

21-07-2022
by Bryan Kruithof

De ene vakantiedeal is pas net voorbij en de volgende staat alweer voor je klaar! De komende twee weken zijn onze caps er als vakantiedeal! Alle petten zijn nu te verkrijgen met maar liefst 20% korting! Ideaal nu de zon volop schijnt en alle vakanties zijn begonnen. Ga jij voor bedrukte pet of een geborduurde pet? Wij hebben een ruim assortiment aan petten om te bedrukken of te borduren. Denk aan snapbacks, baseball caps, flex fitted caps en petten voor kinderen. Wees er snel bij en profiteer tot en met 7 augustus van deze te gekke aanbieding!

Nu al profiteren van deze te gekke vakantiedeal?
Bekijk dan gelijk al onze caps en start met ontwerpen!

Alle caps 20% korting

Pet bedrukken

Altijd al een pet willen laten bedrukken met je eigen ontwerp? Dan is dit je kans! Bestel nu je favoriete bedrukte pet met 20% korting. Bij het bedrukken van een cap kan je kiezen uit een afbeelding, logo of tekst naar keuze. Jij bepaalt helemaal zelf wat er op de pet bedrukt wordt en hoe groot dit zal zijn. Via onze online product designer kan je gemakkelijk je eigen pet ontwerpen. Start met ontwerpen en profiteer van 20% korting op alle bedrukte caps!

Zo scoor je tijdens deze vakantiedeal al een snapback incl. één regel tekst voor maar €8,-! Of wat dacht je een flex fitted baseball cap met bedrukking voor maar €12,- in plaats van €15,-! Bekijk alle onze petten om te bedrukken, start met ontwerpen en bestel voor dat het te laat is met 20% korting.

Start met ontwerpen en profiteer

Geborduurde caps

Naast dat de korting geldig is op caps om te bedrukken is het ook geldig op caps om te borduren. Zo bestel je dus ook een geborduurde cap met 20% korting. De petten om te borduren kan je helemaal zelf ontwerpen met een eigen tekst. Denk aan je eigen naam, een oneliner of een andere leuke tekst naar keuze! Je bestelt al een geborduurde pet vanaf 1 stuk!

Op zoek naar een stoere kinder pet met borduring? Bekijk dan eens onze kid snapback. Deze pet bestel je nu tijdelijk met korting al voor €8,- incl. tekst geborduurd! Voor volwassenen is de cargo cap destroyed nu met korting ook te verkrijgen voor maar €8,-! Deze te gekke korting kan je niet laten liggen! Bekijk alle petten om te borduren en profiteer tot 7 augustus van deze te gekke vakantiedeal!

Let op: Deze vakantiedeal is geldig tot en met zondag 7 augustus.