De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Profiteer van onze nieuwe aanbiedingen!

13-01-2023
by Bryan Kruithof

Wij hebben weer te gekke aanbiedingen klaar staan! Geen addertjes onder het gras, maar gewoon heel scherp geprijsd! Zo hebben wij voor de koude dagen een bedrukte muts die we gratis bedrukken en een hoodie bedrukt met ontwerp voor maar €17,-! Daarnaast kon een shirt ook niet achterblijven. Laat een T-shirt bedrukken tegen een hele scherpe prijs met je eigen tekst of logo. Meer weten over de aanbiedingen? Lees dan snel de hele blog!

Goedkoop T-shirt bedrukken

Iedereen heeft wel een shirt in zijn of haar kast hangen, maar hoe leuk is het als je een zelf ontworpen T-shirt hebt! Met de nieuwe T-shirt aanbieding scoor je super goedkoop een zelf ontworpen shirt! Laat een T-shirt bedrukken met één regel tekst voor maar €7,-! Het dames tshirt met tekst of heren tshirt met tekst kan je ontwerpen met een tekst naar keuze. Denk aan een oneliner, je eigen naam of een bedrijfsnaam. Kies je gewenste kleur en laat je eigen tekst op het shirt bedrukken!

Liever een logo op een T-shirt bedrukt? Ga dan voor het T-shirt bedrukt met borstlogo €7,-! Ook deze aanbieding is er voor heren en dames. Ideaal voor bedrijven met hun eigen bedrijfslogo. Zo loopt je personeel er weer fris bij in het nieuwe jaar. Natuurlijk ook voor particulieren met een leuke kleine afbeelding of logo. Grote logo’s zijn ook mogelijk tegen een kleine meerprijs. Start snel met ontwerpen en bestel nu een bedrukt shirt met bostlogo voor maar €7,-!

T-shirt bedrukt €6,-

Hoodie bedrukt met eigen tekst of logo

Met het huidige weer is het heerlijk om een warme hoodie te dragen! En laat nu precies de hoodie bij ons in de aanbieding zijn! Een hoodie bedrukt met één regel tekst bestel je nu tijdelijk voor maar €17,-! Laat de hoodie bedrukken met je eigen naam, bedrijfsnaam, clubnaam of een andere tekst naar keuze. Het is een uniseks hoodie, dus deze is geschikt voor dames en heren. De hoodie aanbieding is er ook met een borstlogo. Je bestelt nu een bedrukte hoodie met borstlogo voor €17,-! Deze te gekke winter aanbiedingen wil je niet missen. De hoodie is  270 g/m², dus hij is heerlijk warm voor de koude dagen. Wacht niet langer en bestel een bedrukte hoodie tegen een hele scherpe prijs!

Hoodie bedrukt €17,-

Muts gratis bedrukken met eigen ontwerp

In de winter kan een bedrukte muts uiteraard niet ontbreken! Ideaal voor de koude dagen in Nederland of als je op wintersport vakantie gaat. Met onze nieuwe muts aanbieding bedrukken wij de muts helemaal gratis! Ontwerp een warme muts met een tekst, logo of afbeelding en wij bedrukken het voor maar €9,-! Wie wilt er nou niet voor deze prijs een zelf ontworpen muts hebben? Geschikt voor bedrijven met hun bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Maar ook voor particulieren met een eigen naam of oneliner. Laat de muts bedrukken met je eigen ontwerp en je bent helemaal klaar voor de koude dagen!

Muts bedrukt €9,-

Naast de nieuwe aanbiedingen hebben wij er nog veel meer. Wil jij kleding bedrukken? Bekijk dan de gehele aanbieding categorie en bekijk al onze scherpe deals. Zo is onder andere ook een bedrukte sweater met tekst in de aanbieding voor €16,- of een vest bedrukt met tekst voor €23,-! Wacht niet langer en profiteer van onze aanbiedingen!