Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor bedrukte horecakleding nu de horeca weer open mag!

27-01-2022
by Bryan Kruithof

Eindelijk is het weer zover! De horeca mag sinds 26 januari weer open. Halverwege de drukke decembermaand kwam het slechte nieuws dat alle horeca moest sluiten. Maar nu mogen ze eindelijk weer open om gasten te verwelkomen. Maak een frisse start in het nieuwe jaar met bedrukte horecakleding! Wij hebben een ruim assortiment aan horecakleding om te bedrukken voor chef-koks en bediening. Zo kan je personeel er weer fris tegenaan vanaf de opening!

Bedrukte horecakleding

Horecakleding voor de bediening

De bediening is van essentieel belang in de horeca. Zij zijn mede het gezicht van je restaurant of bar. Met bedrukte horecakleding voor de bediening kom je professioneel over naar je gasten toe. Wij hebben verschillende horecakleding dat geschikt is voor de bediening. Wat dacht je van een sloof met je eigen logo of bedrijfsnaam? Onze sloven zijn beschikbaar in 16 verschillende kleuren en je ontwerpt al een sloof vanaf €6,-! Naast een sloof kan je ook je eigen schort ontwerpen. Deze zijn verkrijgbaar in 25 verschillende kleuren. Ontwerp al je eigen schort vanaf €7,50 met logo of bedrijfsnaam! Door het ruime aanbod aan kleuren is er altijd wel een passende kleur dat past bij de huisstijl van jouw horecazaak!

Voor onder een schort of boven een sloof heb je natuurlijk ook passende kleding nodig. Wij hebben werkshirts en werkpolo’s voor dames en heren die hier uitermate geschikt voor zijn. Alle werkshirts en werkpolo’s kan je laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam naar keuze. Denk bijvoorbeeld aan een werkshirt voor heren met borstlogo voor maar €13,50. Of een werkpolo voor dames bedrukt met bedrijfsnaam voor maar €16,50. Alle werkshirts en werkpolo’s hebben een Fair Working Conditions certificaat! Start met het ontwerpen van je gewenste outfit voor de bediening en laat gasten weer heerlijk genieten van een hapje en drankje!

Koksbuizen bedrukken

Bedrukte koksbuizen voor chef-koks

In de horeca zijn chef-koks natuurlijk ook uitermate belangrijk. Steeds meer zie je open keukens in een restaurant en dan is het van belang dat de koks er representatief uit zien voor de gasten. Speciaal voor chef-koks hebben wij koksbuizen in ons assortiment opgenomen. Zo hebben wij een koksbuis met korte mouwen en een koksbuis met lange mouwen. Beide koksbuizen zijn te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Door de omslagsluiting met 5 knopen zal de koksbuis gegarandeerd dicht blijven tijdens het koken. Ook onze koksbuizen kan je zelf ontwerpen met je bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam. Zo is een bedrijfslogo ideaal voor op de borst en de bedrijfsnaam is perfect om op de rug te laten bedrukken. Je bestelt al een bedrukte koksbuis met korte mouwen vanaf €16,50 en een bedrukte koksbuis met lange mouwen vanaf €18,-! Om het helemaal af te maken hebben wij ook nog chef hats in 8 verschillende kleuren. Laat bedrukken met je bedrijfslogo en maak het kok outfit helemaal af.

Naast de bovengenoemde horecakleding hebben wij nog veel meer items. Bekijk hier al onze horecakleding en laat bedrukken naar wens. Zo kan je personeel eindelijk weer de gasten laten genieten van een hapje en drankje in jouw horecazaak!