De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor een zelf ontworpen T-shirt voor de lente!

10-03-2022
by Bryan Kruithof

Het is nog geen lente, maar de temperaturen worden al heel aangenaam. De zon schijnt volop en deze week gaan we zelfs richting de 20 graden! Ideaal weer dus om een T-shirt te dragen. Ben jij die standaard T-shirts ook zat? Ontwerp dan je eigen shirt bij Tshirtdeal. Wij hebben een ruim aanbod aan shirts die je kan laten bedrukken met een logo of tekst naar keuze. In deze blog lees je meer over ons aanbod!

Goedkope T-shirts bedrukken

Wil jij graag een T-shirt laten bedrukken voor een klein bedrag? Ga dan voor onze aanbiedingen! Gaat je voorkeur uit naar een shirt met eigen tekst. Dan is de aanbieding voor een T-shirt inclusief één regel tekst voor maar €7,- het shirt dat je zoekt! Deze te gekke aanbieding is er voor dames, heren en kids en kan je helemaal zelf naar wens laten bedrukken! Liever een afbeelding of logo op een shirt? Ga dan voor een T-shirt inclusief borstlogo bedrukt voor maar €5,-! Ook deze aanbieding is er voor heren, dames en kids. Bij beide shirts kan je er ook voor kiezen om nog een extra klein logo, groot logo of meerdere regels tekst toe te voegen. Jij kan namelijk helemaal zelf bepalen wat je bedrukt wilt hebben op een T-shirt!

Heren T-shirts ontwerpen en bedrukken

Stoere heren T-shirts bedrukken

Naast de aanbiedingen hebben wij nog veel meer shirts om te bedrukken! Voor heren hebben wij een ruim aanbod met allerlei soorten T-shirts. Op zoek naar een stoer Tshirt voor heren om te laten bedrukken? Ga dan voor het heren heavy oversized T-shirt! Dit stoere oversized shirt is er in 3 verschillende kleuren in de maten S t/m 5XL. Liever geen oversized? Dan is de heren basic T-shirt of heren T-shirt met V-hals een goede vervanger om te ontwerpen met je eigen tekst en/of logo. Het basic T-shirt bestel je al met één regel tekst of borstlogo voor maar €10,-! Mocht je een T-shirt met korte mouwen toch nog wat te koud vinden. Dan hebben wij ook een heren T-shirt met lange mouwen! Ontwerp met je eigen logo en/of tekst en laat bedrukken!

Dames T-shirts ontwerpen en bedrukken

Dames shirts bedrukt

Ook voor dames hebben wij een ruim assortiment aan T-shirts om te laten bedrukken met je eigen design. Wat dacht je van een stoere dames box shirt in 6 verschillende kleuren. Ontwerp dit dames T-shirt met één regel tekst of borstlogo en bestel voor maar €8,25. Of ga voor een dames cropped T-shirt. Een cropped shirtje is ook nog eens ideaal voor de festivals die er aan komen. Uiteraard is er ook een dames basic T-shirt en dames T-shirt met V-hals. Bekijk ons gehele aanbod aan shirts voor dames en laat bedrukken met je eigen design.

Benieuwd naar al onze T-shirts? Bekijk dan hier het gehele assortiment aan T-shirts met onder andere ook T-shirts voor baby’s en kids. Maak je klaar voor warmere weer die de lente met zich mee brengt met een bedrukt T-shirt!