Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor een zelf ontworpen T-shirt voor de zomer!

02-06-2023
by Bryan Kruithof

De zomer komt steeds dichterbij! In de zomer is het natuurlijk heerlijk om lekker in een T-shirt rond te lopen. Maar hoe leuk is het als je dat doet in een zelf ontworpen tshirt. Bij ons kan je T-shirts bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding. Daarnaast kan je sinds kort ook een shirt borduren met je eigen tekst naar keuze. In deze blog lees je meer over onze T-shirts die je zelf kan ontwerpen!

T-shirt bedrukken met tekst of logo

Wil jij een logo of afbeelding op je zelf ontworpen tshirt hebben? Laat dan een t shirt bedrukken! Wij hebben een ruim assortiment aan heren shirts, dames shirts en kinder shirts. Met onze aanbieding kan je goedkoop een een shirt bedrukken. Je bestelt met de aanbieding namelijk al een T-shirt bedrukt met tekst of logo voor €7,-! Het aanbieding shirt bedrukken wij gratis met één regel tekst of een borstlogo. Ideaal voor bedrijven met hun bedrijfslogo, maar ook voor particulieren met een leuke tekst naar keuze. De tshirts zijn te verkrijgen vanaf maat Youth XS t/m 5XL in allerlei verschillende kleuren. Start met ontwerpen en bestel een goedkoop bedrukt shirt voor de zomer!

T-shirt bedrukken

Naast de aanbieding hebben wij natuurlijk nog veel meer T-shirts die je kan laten bedrukken. Wil jij een milieubewuste aankoop doen? Ga dan voor een heren organic T-shirt of dames organic T-shirt! De shirts, gemaakt van 100% biologisch katoen, bestel je met bedrukking al vanaf €9,-. Tegenwoordig zie je dat de oversize tshirts ook weer helemaal in zijn. Wij hebben de heren heavy oversized tshirt die je helemaal zelf kan ontwerpen met een tekst, logo of afbeelding. Kies uit maar liefst 14 verschillende kleuren en bestel. Zit je gewenste shirt er niet bij? Bekijk dan hier al onze shirts om te bedrukken en maak je klaar voor de zomer met een zelf ontworpen shirt!

Shirt borduren met tekst

Je kan nu ook een t shirt borduren bij Tshirtdeal! Laat een uniseks shirt borduren, dames shirt borduren of kinder shirt borduren. De T-shirts kan je laten borduren met een tekst naar keuze. Bij deze shirts borduren wij de eerste regel tekst zelfs gratis. Laat bijvoorbeeld je eigen naam, een oneliner of een quote borduren op een shirt naar keuze. Een geborduurd T-shirt met tekst bestel je al voor €9,-! Kies uit allerlei verschillende kleuren en maten shirts en laat borduren met je gewenste tekst.

Shirt borduren

Wist je dat wij nu ook meer kleding borduren? Zo kan je nu ook truien borduren, hoodies borduren en polo’s borduren! In het assortiment hebben wij textiel voor heren, dames en kids in allerlei verschillende kleuren en maten. Je kan al kleding laten borduren vanaf 1 stuk!