Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scoor je Koningsdag outfit bij Tshirtdeal!

05-04-2023
by Bryan Kruithof

Onze koning is alweer bijna jarig en dat wordt natuurlijk weer groots gevierd! Wij hebben te gekke Koningsdag kleding voor jullie klaar staan. Je kan helemaal zelf je eigen Koningsdag shirt ontwerpen, maar je kan ook kiezen voor één van onze geniale opdrukjes. Daarnaast kan je ook accessoires, zoals een hoedje en sjaal bestellen. Zo scoor je dus een geheel Koningsdag outfit. In deze blog lees je meer over onze Koningsdag kleding!

Koningsdag hoedje

Koningsdag hoed bedrukt

Zoek je een leuk en grappig item om je outfit mee af te maken? Laat dan een hoed gratis bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding voor maar €9,95. Je kan kiezen uit 10 verschillende kleuren hoedjes. Voor Koningsdag is de oranje hoed natuurlijk super leuk om te ontwerpen! Denk aan de tekst ik will’em, koning willie of gewoon je eigen naam. Ook super leuk om met je vriendengroep te bestellen. Zo heb je allemaal een leuke feesthoed voor Koningsdag waarmee je zeker gaat opvallen!

Ontwerp je eigen Koningsdag sjaal

Je kan ook je eigen Koningsdag sjaal maken om je outfit af te maken. Laat de sjaal bedrukken aan beide kanten met een leuk ontwerp naar keuze. Kies bijvoorbeel voor een Rood-Wit-Blauw ontwerp of maak een leuke oranje sjaal met tekst! De sjaal bedrukken wij all over dus je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit verschillende kleuren franjes. Kies uit de kleuren rood, wit, blauw en zwart als franjes. Zo kan je helemaal zelf je eigen sjaal ontwerpen en laten bedrukken met een geniaal ontwerp. Dit maakt je koningsdag outfit natuurlijk helemaal af!

Koningsdag sjaal

Oranje shirt bedrukken met eigen ontwerp

Je kan bij ons helemaal zelf je eigen Koningsdag shirt ontwerpen. Ontwerp het oranje uniseks shirt, oranje dames shirt of oranje kinder shirt met een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Deze bedrukte oranje shirts bestel je al vanaf €12,-! Denk aan een grappige tekst over onze koning Willie, een leuke uitspraak of gewoon je eigen naam. Of kies voor een grappige foto van de koning, jezelf of je vriendengroep. Daarnaast hebben wij ook nog leuke oranje shirts met naam en rugnummer voor heren, dames en kinderen. Op de borst staat de Nederlandse vlag en op de achterkant kan je je eigen naam en rugnummer toevoegen. Dit leuke oranje shirt met bedrukking bestel je voor maar €15,-! Wacht niet langer en scoor een oranje shirt voor Koningsdag!

Koningsdag shirts met leuke opdruk

Naast dat je zelf een leuk oranje shirt kan ontwerpen hebben wij ook al leuke Koningsdag T-shirts voor jullie klaar staan. Je hoeft alleen nog maar je gewenste maat en kleur door te geven. Super makkelijk en snel dus! Ga bijvoorbeeld voor het ‘Lam leve de koning’ uniseks T-shirt als je van plan bent om lam te worden op Koningsdag. Ben je een bierliefhebber? Ga dan voor het ‘Het is oranje en wil bier’ uniseks T-shirt. Met dit Koningsdag shirt weet je zeker dat je genoeg bier zal drinken. Daarnaast zijn de ‘Willie wijn?’ Dames T-shirt en ‘Oranje boven, jeuk van onder’ uniseks T-shirt ook erg populair om op Koningsdag te dragen. Zit er nog geen leuk bedrukt T-shirt voor je bij? Dan hebben wij nog veel meer andere leuke Koningsdag tshirts die je zeker moet bekijken. Bekijk hier al onze kleding voor Koningsdag en bestel je gewenste shirt voor maar €13,50 inclusief bedrukking!

Wij hebben nog veel meer Koningsdag kleding op onze website staan. Vergeet dan ook zeker niet onze Koningsdag categorie te bekijken om alle leuke artikelen te zien!

Let op: Bestel voor 19 april, zodat het uiterlijk 25 april verzonden wordt!