Let op: Valentijn orders die vóór of op 6 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Orders met enkel losse Valentijn armbanden, ballonnen, blikjes, mini me's en strings die vóór of op 9 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Scoor oranje kleding voor het WK voetbal!

04-11-2022
by Bryan Kruithof

Maandag 21 november is het zover! Het Nederlands elftal start dan aan het WK voetbal. Bij het kijken van het Nederlands elftal op eindtoernooien hoort natuurlijk oranje kleding. Bij Tshirtdeal hebben wij super leuke WK voetbal items voor je klaar staan. In deze blog lees je meer over onze oranje kleding om onze leeuwen in aan te moedigen!

Oranje shirt met eigen naam en rugnummer

Wil jij een origineel WK outfit? Ga dan voor een voetbal T-shirt inclusief bedrukking voor maar €14,50. Op deze shirts bedrukken wij je eigen naam en rugnummer gratis. Het lettertype is exact hetzelfde als de echte voetbal shirts van het Nederlands elftal. Op de voorkant staat ook nog de Nederlandse vlag bedrukt. Ga voor het voetbal shirt heren, voetbal shirt dames of voetbal shirt kids en ontwerp je eigen oranje shirt voor het WK voetbal.

Voetbal T-shirt inclusief bedrukking

Ook voor bedrijven hebben wij gepaste oranje kleding met een eigen (bedrijfs)naam en rugnummer. Op deze oranje shirts kan je ook je eigen borstlogo toevoegen voor maar €2,- extra. Super leuk om je personeel in te laten werken tijdens de wedstrijden van Nederland. Ga voor het voetbal bedrijfsshirt heren, voetbal bedrijfsshirt dames of voetbal bedrijfsshirt kids en loop er gepast bij tijdens de wedstrijden van het WK voetbal!

Grappige oranje kleding

Wij hebben ook al grappige ontwerpen klaar staan voor baby’s, kinderen en volwassenen! Voor baby’s is het rompertje ‘Ssst…papa en ik kijken voetbal’ super leuk. Zo kan je in alle rust lekker voetbal kijken als vader! Voor de kinderen is het ‘Hup holland hup’ T-shirt ideaal om het Nederlands elftal in aan te moedigen. Als laatst hebben wij voor volwassenen ook super leuke oranje kleding. Wat dacht je van het ‘Oranje boven, jeuk van onder’ T-shirt of het ‘Het is oranje en wil bier’ T-shirt. Deze shirts bestel je al met bedrukking voor €13,50. Scoor snel je favoriete shirt om te dragen tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal!

Oranje kleding

Ontwerp je eigen oranje shirt

Heb jij zelf een leuk ontwerp in gedachte? Dan kan je ook helemaal zelf je eigen oranje shirt ontwerpen. Je kan het oranje shirt laten bedrukken met je eigen tekst en/of logo. Zo kan je helemaal zelf je eigen unieke shirt ontwerpen. Bekijk het oranje heren T-shirt, oranje dames T-shirt of oranje kinder T-shirt en start met personaliseren!

Naast de bovenstaande oranje kleding hebben wij nog meer kleding voor het WK voetbal. Bekijk hier alle voetbal items en moedig onze leeuwen in stijl aan tijdens het WK voetbal!