De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Scouting items voor op zomerkamp!

09-07-2021
by Bryan Kruithof

De zomerkampen van de scouting staan weer voor de deur! Vanaf deze week heeft het eerste deel van Nederland al zomervakantie en over twee weken heeft het gehele land zomervakantie. In de zomervakantie vinden de leukste zomerkampen weer plaats van de scouting! Ga jij binnenkort op scoutingkamp of organiseer jij zelf het kamp? Dan hebben wij leuke items die goed van pas komen op het zomerkamp van jouw scouting vereniging!

Scoor je scoutfit!

De traditionele scoutingkleding is natuurlijk een blouse, maar tegenwoordig zie je een scoutfit trui, scoutfit hoodie of scoutfit T-shirt ook steeds vaker terugkeren bij scouting verenigingen! Hoe leuk is het als jullie op scoutingkamp gaan met allemaal dezelfde trui, hoodie of T-shirt?! Wij hebben T-shirts, hoodies en truien voor zowel de kinderen als de volwassenen! Super leuk om je gewenste textiel te laten bedrukken met het logo of de naam van jouw scouting vereniging! Ga bijvoorbeeld voor een kinder T-shirt inclusief borstlogo van je scouting vereniging ! Voor de begeleiders hebben wij ook deze prijs voor volwassenen uniseks T-shirts! Helaas kan het ook wat minder weer zijn tijdens het kamp en al helemaal in de nacht als je slaapt in een tent. Hiervoor is een kinder hoodie erg geschikt. Ga voor een kinder hoodie met bijvoorbeeld je eigen naam voor maar €17,-! Ook de ouderen kunnen hun eigen naam op een hoodie voor volwassenen laten bedrukken voor maar €17,-! Of ga voor een kinder sweater of sweater voor volwassenen voor €15,-! Zo scoor je een super leuk scoutfit voor het zomerkamp van je eigen vereniging!

   

Stoere caps voor kinderen en volwassenen

Om je scoutfit helemaal af te maken hebben wij te gekke caps om te bedrukken of te borduren! Voor kinderen is de kinder snapback uitermate geschikt! Deze stoere kinder baseball cap is er ook inclusief borduring! De kleur Ecru maakt je outfit helemaal af. Ontwerp je eigen cap met je eigen naam of de naam van je vereniging en maak je klaar voor het zomerkamp! Voor de begeleiding of de wat oudere kinderen zijn de army caps en phase caps super leuk! De army cap kan je laten bedrukken met een tekst naar keuze en is one size. Kies uit 10 verschillende kleuren en ontwerp zelf! Wil je liever een stoere camouflage cap? Ga dan voor de camo classic snapback met je eigen tekst geborduurd. Je scoort al een Camo classic cap met eigen naam voor maar €15,-! Naast deze caps hebben wij er nog vele meer. Bekijk hier al onze caps en ontwerp je favoriete cap voor op kamp!

Army cap ontwerpen en bedrukken  Kinder five baseball cap 

Schorten en sloven voor de kookploeg

Als je op zomerkamp gaat met de scouting mag de kookploeg uiteraard niet ontbreken! Zij zorgen ervoor dat je elke dag weer wat lekkers kan eten op kamp. Voor de kookploeg hebben wij leuke schorten en sloven die je zelf kan ontwerpen met het logo van je scouting vereniging, maar ook met de naam van de vereniging. Jij bepaald namelijk helemaal zelf wat er op het schort komt!