Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Sint of piet mini me knuffel kussen!

10-11-2023
by Bryan Kruithof

De Sint en zijn pieten zijn bijna weer in ons land aangekomen! Bij Sinterklaas horen natuurlijk ook cadeaus. Zo moeten de schoentjes weer gevuld worden en moet de juten zak voor pakjesavond ook weer gevuld worden met leuke Sinterklaas cadeaus. In samenwerking met Giftdeals hebben wij een nieuwe Sinterklaas mini me en Piet mini me die super leuk zijn als Sinterklaas cadeau. In deze blog lees je meer over deze mini me knuffels met foto!

Sinterklaas mini me knuffel kussen

Altijd al een echte Sint willen zijn? Ga dan voor de Sinterklaas mini me knuffel kussen! In het leuke Sinterklaas ontwerp kan je een eigen foto toevoegen. Als je zelf altijd al een Sint wilt zijn kan je een leuke foto van jezelf toevoegen. Je kan natuurlijk ook een foto van iemand anders uploaden en het cadeau geven. Je kan kiezen uit 3 formaten mini me knuffels met foto. Namelijk 25cm, 30cm en 38cm. Ben je op zoek naar een schoencadeau? Ga dan voor de Sinterklaas mini me knuffel van 25cm met foto voor maar €15,-! Voor in de zak van Sinterklaas is de 38cm grootte mini me knuffel weer super leuk. Heb je al een leuke foto in gedachte van jezelf of iemand anders? Upload dan snel je foto online en geef een Sinterklaas mini me knuffel met foto hoofd als Sinterklaas cadeau of bestel voor jezelf!

Piet mini me knuffel kussen

Wil jij een echt hulpje zijn van Sinterklaas? Dan hebben we ook voor jou de perfecte mini me knuffel met foto. Namelijk de Piet mini me knuffel kussen! Deze mini me knuffel heeft een leuk pietenpak aan en het gezicht kan je aanpassen met een leuke foto van jezelf of een ander. Denk aan een foto van bijvoorbeeld je kind of kleindochter. Upload de foto en vul het schoentje met een Pieten mini me. Of voeg een leuke foto toe en bestel de Piet mini me knuffel met foto voor in de zak van Sinterklaas. Zo heb je een leuk en grappig cadeautje voor pakjesavond. De knuffels met foto zijn verkrijgbaar in 3 verschillende groottes. De 25cm mini me bestel je voor €15,-, de 30cm voor €20,- en de 38cm grootte mini me voor €25,-. Kies je gewenste formaat en bestel als Sinterklaas cadeau!

Piet mini me knuffel met foto

Naast de Sinterklaas en Piet mini me hebben wij nog veel meer mini me knuffels met foto! Ook deze kan je natuurlijk geven voor Sinterklaas of bij een andere gelegenheid. Bekijk al onze mini me knuffel met foto hoofd die we in samenwerking met Giftdeals hebben gemaakt en bestel snel je favoriet!