Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Sinterklaas cadeaus voor in de schoen of op pakjesavond!

11-11-2022
by Bryan Kruithof

De sint en zijn pieten zijn zaterdag weer in ons land aangekomen. Heb jij of ken jij een kleine die nog in sinterklaas geloofd? Dan horen daar natuurlijk leuke cadeaus bij! Wij hebben weer diverse sint cadeaus voor jullie klaar staan. Leuk voor in de schoen of op pakjesavond zelf! In deze blog lees je meer over onze verschillende sinterklaas cadeaus!

Sinterklaas blikjes met strooigoed

Denk je aan sinterklaas, dan denk je aan strooigoed en cadeaus! Met onze sinterklaas blikjes combineren wij dit. Wij hebben namelijk drie verschillende sinterklaas blikjes voor jullie klaar staan. Op elk blik staat een leuk sinterklaas ontwerp en bij twee blikjes kan je ook nog je eigen naam toevoegen. Ga jij voor het sinterklaas blik ‘Heerlijk avondje’, sinterklaas blik ‘schoentje’ met eigen naam of het sinterklaas blik ‘cadeautje’ met eigen naam? Dit sinterklaas cadeau is ideaal om een schoentje mee te vullen. Uiteraard kan je het ook cadeau geven op pakjesavond! Bestel snel je favoriete sinterklaas blik en je hebt een super leuk sint cadeau!

Sinterklaas cadeaus

Happy Horse knuffels geborduurd

Onze Happy Horse knuffels zijn ook super leuk als sinterklaas cadeau! Wij hebben een ruim assortiment knuffels met o.a. rabbit richies, knuffeldoekjes, rammelaars en muziekknuffels! Alle Happy Horse knuffels borduren wij gratis met een eigen naam of geboortedatum. Zo geef je dus een gepersonaliseerd cadeau voor sinterklaas. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe special rabbit richie of orange rabbit richie geborduurd met de naam van de kleine! Deze bestel je al vanaf €15,50 inclusief borduring. Of ga voor de populaire roze rabbit richie tuttle of blauwe rabbit richie tuttle! Deze knuffeldoekjes borduren wij gratis voor maar €12,95! Naast deze knuffels van Happy Horse hebben wij er nog veel meer! Bekijk hier alle Happy Horse knuffels en bestel voor in de schoen of op pakjesavond!

Happy Horse knuffels

Overige sinterklaas cadeaus

Toch liever wat anders dan een sinterklaas blik of happy horse als sinterklaas cadeau? Ook dat is mogelijk. Wij hebben namelijk nog veel meer leuke items die je kan geven als sinterklaas cadeau! Wat dacht je van kinderbestek met eigen tekst gegraveerd! Dit 4-delig bestek kan je zelf personaliseren met een eigen naam of andere tekst naar keuze! Super leuk om te geven voor sinterklaas. Daarnaast hebben wij ook nog textiel dat je kan geven voor sinterklaas. Denk aan het Sinter Klaasje kinder T-shirt! Of ontwerp helemaal zelf je eigen baby romper of baby T-shirt met een tekst of afbeelding naar keuze! Bekijk ook eens onze andere sinterklaas items!

Neem ook gerust nog een kijkje op onze website voor andere sinterklaas cadeaus. Let op: Vóór of op 24 nov. besteld = uiterlijk 2 dec. verzonden! Wees er dus op tijd bij om je cadeau voor pakjesavond binnen te hebben.