Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Slabbetje ontwerpen met je eigen tekst of logo!

16-06-2023
by Bryan Kruithof

Heb jij zelf een kleine of ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau? Ontwerp dan je eigen slabbetje! Je kan een slabbetje bedrukken met je eigen tekst of logo naar keuze. Daarnaast kan je ook een slabbetje laten borduren met een tekst. Zo kan je helemaal zelf naar wens een slabbetje ontwerpen! In deze blog lees je meer over onze baby slabbetjes.

Slabbetje bedrukken

Wil jij een slabbetje met tekst of een slabbetje met logo? Laat dan een baby slabbetje bedrukken! Een baby slab met tekst bestel je al voor €9,95. Laat bijvoorbeeld bedrukken met de naam van het kind, de geboortedatum of een andere leuke tekst naar keuze. Ook een baby slab met logo is mogelijk. Voor maar €3,- extra bedrukken wij een slabbetje met logo. De slabber is te verkrijgen in 8 leuke kleuren. Je kan het slabbetje gemakkelijk sluiten door middel van de klittenbandsluiting in de nek. Start met het ontwerpen van je eigen slabbetje en laat bedrukken!

Slabbetje bedrukkenSlabbetje borduren

Slabbetje borduren

Je kan ook een slabbetje borduren! De slabbers om te borduren zijn er in 3 verschillende kleuren. Alle slabbetje hebben een witte badstof aan de binnenkant en een gekleurde rand. Op de badstof kan je een eigen tekst laten borduren. Een slabbetje borduren met tekst kan al vanaf €9,95! Laat de baby slab borduren met een naam, oneliner of een andere tekst naar keuze. Super leuk om te bestellen voor je eigen kleine schat. Maar natuurlijk ook voor een ander. Geef bijvoorbeeld bij een gender reveal party of als kraamcadeau!

Grappige slabbetjes

Geen inspiratie om zelf een slabbetje te ontwerpen? Niet getreurd! Wij hebben zelf ook al grappige slabbetjes voor je klaar staan! Wat dacht je van het bedrukte ‘Deze buik heb ik van papa!’ slabbetje of het ‘Pannenkoeken’ slabbetje. Of ga voor het geborduurde ‘Sexy als ik schrans’ slabbetje of ‘Ik drink melk als een baas’ slabbetje. Naast deze hebben wij er nog veel meer. Bekijk hier al onze slabbers en bestel voor maar €9,95!

Op zoek naar een schattig slabbetje? Ga dan voor het slabbetje 'meisjes naam = 100% lief' of het slabbetje 'jongens naam = 100% lief'. Deze slabbetjes kan je personaliseren met een naam naar keuze en borduren wij voor maar €9,95. Zo heb je tegen een hele scherpe prijs een schattig slabbetje.