Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Textiel transfers per meter bestellen!

16-02-2023
by Bryan Kruithof

Wil jij voor jezelf of klanten een grote oplage textiel bedrukken maar heb je geen textiel transfers? Dan ben je bij Tshirtdeal aan het juiste adres! Je kan nu ook textiel transfers per meter bestellen! Voor maar €15,- heb je al een meter aan textiel transfers met zoveel logo’s en afbeelding als je zelf wilt. Geen prijs per logo, maar altijd een vaste prijs per meter! In deze blog lees je meer over onze textiel transfers per meter!

Heb je maar een paar logo’s of afbeeldingen nodig?
Bestel dan hier textiel transfers per afbeelding of logo!

Textiel transfers per meter bestellen

Een meter aan textiel transfers bestellen

Het bestellen van een meter aan textiel transfers kan nu gemakkelijk via onze website. Bij het product Textiel transfers per meter bestellen kan je gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. Je kan een kant en klaar .ai of .eps bestand uploaden met een oppervlak van 55cm x 100cm. In dit bestand mag je zoveel logo’s en afbeeldingen plaatsen als je zelf wilt in de gewenste groottes. Als het maar binnen het juiste oppervlak past. Omdat wij gebruik maken van een DTF printer kunnen wij alle logo’s en afbeelding printen in de kleinste details.

Om het gemakkelijk te maken hebben wij een .ai werkbestand van 55cm x 100cm voor je aangemaakt waarin je je gewenste logo’s en/of afbeeldingen kan plaatsen. Daarna hoef je het alleen nog te uploaden op onze website. Na het uploaden zullen wij het bestand direct printen. Let er dus goed op dat het bestand correct is voor dat je het gaat uploaden.

Passen het aantal logo’s en afbeeldingen niet in het 55cm x100cm werkbestand? Dan kan je bij ‘Aantal’ ook kiezen om het meerdere malen te laten printen. De kosten zullen altijd €15,- blijven per meter. De bestelde meters aan textiel transfers verzenden wij binnen 24uur.  Zo kan je snel aan de slag met het drukken van het textiel! Bestel nu snel je textiel transfers!

Hoe moet je de transfers drukken op het textiel?

Nu je de textiel transfers hebt ontvangen moeten ze nog gedrukt worden om het textiel. Omdat wij de transfers printen met een DTF printer kan het gebruikt worden op ieder soort textiel. Bij het bedrukken is het van belang dat je in bezit bent van een transferpers. Uit ervaring blijkt dat dit het beste resultaat geeft. Het bedrukken van textiel met een strijkijzer of ander object raden wij dan ook af.  

Je bestelde transfers leg je op de gewenste positie op het textiel onder de transferpers. Vervolgens laat je de transferpers voor 8 seconden op ongeveer 135 graden drukken op het textiel. Omdat het hotpeel transfers zijn kan je de backing er direct afhalen. Als laatst kan je het textiel nog 2 seconden napersen om het beste resultaat te krijgen. Je hebt nu je eigen textiel bedrukt met de bestelde textiel transfers.

Via het onderstaande filmpje kan je zien hoe je het beste het textiel kan bedrukken:

Wil je meer weten over onze textiel transfers? Bekijk dan onze textiel transfer pagina! Hierin staat alle informatie over het onze textiel transfers per meter en textiel transfers per afbeelding of logo. Mocht je vragen hebben dan kan je gerust contact op met onze support afdeling! Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629

Heb je zelf geen textiel en/of geen transferpers? Wij hebben ook een ruim assortiment aan kleding om te bedrukken. Bekijk ons ruime aanbod en ontwerp je gewenste textiel met een tekst, logo of afbeelding naar keuze en laat bedrukken!