Houd rekening met drukte bij PostNL. bestel je kerstcadeau(s) en andere order(s) op tijd!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Tshirtdeal is verhuisd!

27-09-2021
by

Maar geen reden tot paniek.. Want wij zitten nog steeds op de oude vertrouwde Boelwerf in Ridderkerk. Hoewel we in m2 er enorm op vooruit zijn gegaan, hebben we hier niet veel meters voor moeten afleggen. Wij zijn namelijk verhuisd van Boelewerf 26 naar Boelewerf 32! Om precies te zijn: 2 deuren naast ons oude pand. Ideaal natuurlijk voor iedereen die ons al jaren weet te vinden op de Boelewerf.

De reden van verhuizing?

Wij groeide simpelweg het pand uit. Met als onze nieuwe innovatieve ideeën en uitbreiding van grotere en nieuwe machines hadden we op den duur echt ruimte te kort. Vandaar dat we opzoek zijn gegaan naar iets groters. En soms hoef je daar helemaal niet ver voor te zoeken!

Magazijn

In dit nieuwe pand hebben we een grotere loods, waar we zelf een stuk extra vloer in hebben laten zetten. Zodat we een enorm stuk extra ruimte erbij kregen voor ons magazijn. Hierdoor hebben we veel meer opslag ruimte als voorheen. Op dit moment zijn wij nog druk met het inrichten de stellingen en de kleding sorteren in ons nieuwe magazijn.


DTP-afdeling

Onze DTP-afdeling, met de grote plotters en printers, staan alweer helemaal op zijn nieuwe plekje. Dat was wel even sjouwen en tillen zeg. Maar kijk eens wat een fijne afdeling het is geworden, op een mooi centraal plekje in de loods.

Drukafdeling

Ook de drukafdeling is inmiddels zo goed als over. Tijdens de gehele verbouwing is er natuurlijk de gedurende tijd gewoon doorgedrukt om de lopende orders netjes op tijd de deur uit te krijgen. Daarom hebben wij die afdeling in twee delen verhuisd. 


Marketing, Verkoop, Support en Kantine

Nog een voordeel van de nieuwe locatie is, dat er boven al wat kantoorruimte was ingebouwd. Hier is er ruimte voor de marketing en verkoopafdeling. Ook is er een fijne meetingroom aanwezig. En in alle kantoren is voldoende kastruimte aanwezig. In dezelfde gang hebben we zelf ook nog een nieuwe kantine gebouwd. Voor de gezamenlijke lunches van alle afdelingen. Want waar hard gewerkt wordt, wordt natuurlijk goed gegeten! Ons supportteam heeft beneden een fijne kantoorplek gekregen. Op deze manier kunnen zij jullie snel te woord staan wanneer jullie langskomen om een order op te halen of zomaar binnenwandelen met een vraag.

Giftdeals

Daarnaast hebben wij beneden ook een aparte ruimte voor onze nieuwe tak Giftdeals. Heb je daar nog niet van gehoord? Bekijk dan snel onze website: Giftdeals.nl  Hierover volgt snel meer info, want dan kan je echt niet meer om ons heen.

Inpak- en pelafdeling

Daarnaast staat de inpak- en pel afdeling ook weer gedeeltelijk op zijn plek. Door het snelle schakelen tussen de oude en nieuwe locatie zijn er ook tijdens de verhuizing alsnog een hoop pakketten de deur uitgegaan.


Het waren hectische en drukke dagen. Maar het is ons super goed gelukt, om ook tijdens de verhuizing alsnog de lopende orders de deur uit blijven te knallen!

Vandaag zetten we de puntjes op de i, en is elke afdeling alweer lekker aan het knallen.

Tshirtdeal zou Tshirtdeal natuurlijk niet zijn, als we de verhuizing niet op beeld hadden vastgelegd! Bekijk het eerste deel van de verhuisvlog nu in onderstaande video. Er volgt ook snel een deel 2, met het eindresultaat. Dus stay tuned!