Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Tshirtdeal richt zich nu ook op België!

14-12-2020
by

Wij zijn een textieldrukkerij waar je terecht kunt om textiel en allerlei andere items te bedrukken. Ondanks dat wij in Nederland zijn gevestigd bedrukken wij ook textiel voor onze klanten in België.

We beschikken over een ruim assortiment aan items voor verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan hoodies, sweaters, T-shirts, polo’s, petten en nog veel meer. Alle items zijn bij ons heel scherp geprijsd. Zo kan iedereen beschikken over zelf ontworpen bedrukt textiel! 

Wil je het gehele assortiment al zien? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod!

Kleding op maat voor iedereen

Bij ons kan iedereen terecht. We beschikken over meer dan 10 jaar ervaring en hebben al voor velen bedrijven, verenigingen en particulieren textiel mogen bedrukken in België. Denk bijvoorbeeld aan werkkleding met daarop het bedrijfslogo of de naam van het bedrijf! Het voordeel is dat je bij ons al een bestelling kan plaatsen vanaf 1 item. Hierdoor maken wij het mogelijk voor particulieren om ook een bestelling te plaatsen. Wil je als bedrijf of vereniging een grote oplage? Ook dat is mogelijk! Het maakt niet uit of je uit Nederland of België komt, want je profiteert altijd van de scherpste prijzen!

Stel je eigen ontwerp samen

Op onze website kan je gemakkelijk zelf je gekozen item ontwerpen. Kies de kleur van het product en begin met ontwerpen. Je kan bij ons tekst op je product ontwerpen in allerlei soorten lettertypes. Daarnaast kan je ook een logo/afbeelding op je gekozen item laten bedrukken tegen een kleine meerprijs. Wanneer je er niet helemaal uit komt met het ontwerpen is dat geen probleem. Met onze snelle service staan wij altijd voor je klaar. Zo kunnen wij je helpen bij het ontwerpen van je product. Heb je geen zin om een product te ontwerpen? Wij hebben ook toffe standaard ontwerpen voor je klaar staan!


Levertijd en verzendkosten

Al onze items hebben de levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Hierbij komt nog een dag extra bij van PostNl om het bij je thuis te bezorgen in België. De verzendkosten hiervan zijn €9,-. Moet je de bestelling echt eerder hebben? Dan kan je ook kiezen voor een spoed order. De kosten hiervan zijn €20,- inclusief BTW. Bij een groot pakket ontvang je van ons een Track & Trace code wanneer je bestelling is ingepakt. Zo kan je gemakkelijk het pakket volgen. 

Meer informatie over de verzendkosten

Mocht je vragen hebben na het lezen van deze blog? Dan kan je altijd contact opnemen met onze support afdeling. Zij helpen je graag verder via de mail of 0180-721629.