Wist jij dat we ook kleding borduren?
Bekijk alle deals en start met ontwerpen!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Verras je moeder met een leuk Moederdag cadeau!

26-04-2021
by Bryan Kruithof

Zondag 9 mei is het weer Moederdag! Deze dag staat natuurlijk volledig in het teken van je eigen lieve moeder en daar hoort een leuk cadeau zeker bij! Laten wij nu precies de leukste Moederdag cadeaus voor je klaar hebben staan. Je scoort al een Moederdag cadeau vanaf €5,-!

Ben je al benieuwd naar ons ruime Moederdag assortiment?
Bekijk dan hier al onze Moederdag cadeaus!

Schattige baby rompers en T-shirts!

Op zoek naar een Moederdag cadeau voor een kersverse moeder? Dan hebben wij super schattige baby rompers en T-shirts voor je klaar staan. Er zijn maar liefst 6 verschillende leuke opdrukjes speciaal voor Moederdag! Wat dacht je van de ‘Fijne eerste Moederdag’ baby romper met naam! Op dit schattige rompertje bedrukken wij gratis de naam van de baby! Of ga voor een grappig baby T-shirt met ‘Fijne Moederdag, proost’. Je scoort een baby romper of T-shirt al voor €11,95! Met het geven van een schattige romper of T-shirt zal je het hart van de kersverse moeder laten smelten!

'Fijne eerste Moederdag' Baby Romper 'Ain't no momma like the one I got' Baby Romper Baby T-shirt 'Fijne Moederdag, Proost!' 'Happy 1st Mother's day' baby t-shirt met naam!

Het Moederdag cadeau voor een zoetekauw! 

Voor moeders die van snoep houden hebben wij ook heerlijke snoepblikken van Giftdeals! Elk snoepblik heeft een super leuk Moederdag design en kan je vullen met snoepgoed naar keuze. Je kan kiezen tussen hartjes, winegums en dropjes. Zo kan je kiezen voor het snoepgoed waar je moeder van houdt! Ga bijvoorbeeld voor het ‘Best mom ever’ snoepblik met hartjes voor maar €9,95! Bij dit snoepblik kan je gratis een leuke foto van jou en je moeder toevoegen in het design dat op het blik komt. Verras je moeder met een lekker en origineel Moederdag cadeau!

Snoepblik 'Happy Mother's Day' hart Snoepblik 'Best mom ever' met eigen foto  Snoepblik 'Super mom'

Een leuke mok voor weinig geld

Is je moeder een echte theeleut? Dan is een leuke mok het perfecte Moederdag cadeau. Kies uit 6 verschillende Moederdag ontwerpen en bestel je favoriete Moederdag mok voor maar €5,-! We hebben zelfs een ‘Moederdag Foto Mok’. Op deze mok kan je twee leuke foto’s toevoegen van je moeder! Of bekijk onze diverse Moederdag mokken met andere leuke opdrukjes. Zo geef je een uniek en persoonlijk Moederdag cadeau voor weinig geld. En je moeder heeft er natuurlijk een leuke mok bij om thee of koffie uit te drinken!

Naast baby items, mokken en snoepblikken hebben wij nog een aantal leuke Moederdag cadeaus! Bekijk ons gehele assortiment aan Moederdag cadeaus en verras je moeder!