De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Waterafstotende jassen bedrukken!

17-02-2022
by Bryan Kruithof

In de maand februari hoopten we allemaal op sneeuw en ijs! Maar helaas hebben we te maken met heel veel neerslag. Voor dit regenachtige weer zijn onze waterafstotende jassen met bedrukking ideaal voor bedrijven en particulieren om te dragen. Zo kunnen bedrijven waterafstotende jassen laten bedrukken met hun bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Voor particulieren is een waterafstotende jas ideaal voor het fietsen of wandelen met een leuke tekst er op bedrukt. Lees meer over onze waterafstotende jassen in de nieuwe blog en trotseer het regenachtige weer!

Softshell jassen bedrukken

De ideale jas voor het regenachtige weer is onze softshell jas met capuchon! Deze jas is waterafstotend en ook nog eens winddicht. Daarnaast heeft het ook nog eens een microfleece voering , waardoor die lekker warm is. Ideaal voor bedrijven met personeel dat veel buiten werkt. Naast een borstlogo is tekst ook mogelijk om te bedrukken op deze jas. Dit maakt de jas ook zeker geschikt voor particulieren!

Liever een softshell jas zonder capuchon? Ga dan voor de heren softshell jas of dames softshell jas en laat bedrukken naar wens. Deze jassen zijn waterafstotend, winddicht en ademend. Dit maakt het de ideale outdoor jas voor het regenachtige weer. Laat een softshell jas incl. borstlogo al bedrukken voor maar €25,-!

Waterafstotende softshell jassen

Windbreakers voor heren en dames

De dames en heren windbreaker zijn de perfecte regenjassen! Deze jassen zijn waterafstotend en bevatten een capuchon die je kan verbergen in de kraag. Daarnaast zijn ze ook nog eens opvouwbaar volgens het K-Way-systeem in een zak met dubbele schuifrits. Super handig om aan te doen bij regenachtig weer. Wanneer het klaar is met regenen kan je de jas gemakkelijk opbergen. De windbreaker voor heren en windbreaker voor dames kan je zelf ontwerpen.  Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren in de maten XS tot en met 3XL! Zo ziet voor ieder wel een passende kleur en maat bij!

Waterafstotende jassen

Stoere jassen die tegen regen kunnen

Ben jij op zoek naar een jas die tegen regen kan, maar wel heel stoer is? Ga dan voor de waterafstotende windrunner! De windrunner jacket bedrukken wij inclusief borstlogo voor maar €21,95! Ook deze jas kan je helemaal zelf naar wens ontwerpen en laten bedrukken met je eigen logo, afbeelding of tekst.

Met de heren pull over jacket en dames pull over jacket trotseer je in stijl de regen. Deze waterafstotende jassen beschikken over een buidelzak met daarboven een halve rits. Ook heeft de pull over een zijritssluiting om de jas gemakkelijker aan en uit te trekken. Je scoort een pull over jacket voor heren of dames inclusief borstlogo of één regel tekst voor maar €30,-!

Trotseer de regen met een waterafstotende jas met je eigen bedrukken.
Bekijk hier al onze jassen en start met het ontwerpen van je favoriete jas!