Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Wees veilig met onze veiligheidskleding!

29-10-2021
by Bryan Kruithof

Bij veel beroepen en branches is veiligheidskleding van groot belang. Denk aan beroepen in de bouw of verkeersregelaars. Ze hebben allemaal te maken met veiligheidskleding. Bij Tshirtdeal hebben wij een ruim aanbod aan veiligheidskleding dat je kan laten bedrukken met je eigen bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Natuurlijk kan veiligheidskleding tijdens de donkere dagen ook goed van pas komen voor particulieren! In deze blog lees je meer over ons aanbod aan veiligheidskleding!

Wil je gelijk het gehele assortiment bekijken?
Bekijk dan hier het aanbod aan veiligheidskleding!

Veiligheid jassen en broeken

De meeste beroepen die gebruik maken van veiligheidskleding werken buiten! Met het koude weer kan een veiligheidsjas of broek goed van pas komen. Onze veiligheidsjas is verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje. Uiteraard zijn het felle kleuren en beschikt de jas over horizontale en verticale reflecterende strepen aan de voor- en achterkant, zodat je extra opvalt. Een veiligheidsjas met logo of tekst bestel je al voor €29,-! 

Voor onder de jas hebben wij twee veiligheidsbroeken in het assortiment! De basic veiligheidsbroek is net als de jas verkrijgbaar in de kleuren geel en oranje. Deze broek bestel je al voor €18,95 met bedrukking en heeft reflecterende strepen aan de onderkant. De andere veiligheidsbroek heeft zakken bij de knieën om kniebeschermers in te doen. Handig als je veel op je knieën moet zitten tijdens je werk! De veiligheidsbroek met kniezakken bestel je met je eigen logo of tekst vanaf €37,95!

Veiligheidskleding bedrukken

Veiligheidsvest bedrukken

Heb jij voor je beroep geen hele veiligheidsjas of veiligheidsbroek nodig, maar moet je wel veilig zijn? Dan zijn de veiligheidshesjes ideaal! Wij hebben een veiligheidsvest voor volwassenen en een veiligheidsvest voor kinderen in verschillende opvallende kleuren verkrijgbaar. De hesjes kan je makkelijk sluiten door de praktische rip-stripsluiting aan de voorkant. Daarnaast beschikt het over horizontale en verticale reflecterende strepen. 

Niet alleen voor bedrijven komen deze hesjes van pas! Ook voor particulieren die bijvoorbeeld in het donker gaan fietsen, hardlopen of wandelen is een veiligheidsvest handig. Zo weet je zeker dat je goed gezien wordt en ga je veilig de weg op! Je kan het vest gemakkelijk over je jas of trui aandoen. Ga veilig de weg op en bestel een veiligheidsvest met je eigen logo of tekst vanaf €7,75!

Bouwhelmen inclusief tekst

Speciaal voor beroepen in de bouw hebben wij ook bouwhelmen! De bouwhelmen inclusief bedrukking zijn te verkrijgen in 5 verschillende kleuren. Het binnenwerk in verstelbaar, zodat je hem kan aanpassen naar de grootte van je eigen hoofd. De bouwhelmen zijn aan de achterkant extra lang, zodat je achterhoofd ook goed beschermt wordt. Ze worden verkocht vanaf 25 stuks. Een bouwhelm met je eigen tekst er op bedrukt bestel je al voor €15,-! Voor maar €2,- extra is het ook mogelijk om een logo op de helm te laten bedrukken! 

Naast de bovenstaande producten hebben wij nog veel meer producten die geschikt zijn als veiligheidskleding. Bekijk hier het gehele assortiment aan veiligheidskleding en laat je gewenste producten bedrukken!