Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Werkkleding bedrukt voor bedrijven!

19-03-2021
by Erwin Sewambar

Voor bedrijven uit verschillende branches hebben wij een nieuw assortiment aan werkkleding! Ideaal voor als je een eigen bedrijf hebt.  Het gehele assortiment aan werkkledij kan je laten bedrukken met een tekst of logo naar keuze. Stap af van standaard bedrijfskleding en ontwerp je eigen bedrukte werkkleding voor je personeel. Ontwerp bijvoorbeeld bedrijfskleding met je eigen bedrijfslogo of bedrijfsnaam!

Ben jij al benieuwd naar het gehele assortiment?
Bekijk dan hier als onze werkkleding!

Kokskleding en kleding voor bediening

Speciaal voor bedrijven in de horeca is er werkkleding voor chef-koks en de bediening. Wanneer je horecazaak een open keuken heeft zijn bedrukte koksbuizen ideaal! Bedruk een koksbuis lange mouw of een koksbuis korte mouw met bijvoorbeeld je bedrijfslogo en laat je chef-koks koken in mooie kokskleding. Wil je het outfit helemaal compleet maken? Ga dan voor een bedrukte chef hat!

Uiteraard kan bedrijfskleding voor de bediening ook niet ontbreken. Laat je bediening de gasten bedienen in een bedrukte sloof of bedrukte schort met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Je scoort al een sloof inclusief klein logo voor maar €10,-! Onder het schort of boven de sloof staat en werkpolo heel erg goed. Zo hebben wij een heren werkpolo en dames werkpolo die je goed kan combineren met een schort of sloof

Koksbuis korte mouw €11,50    Chef hat €9,-    Koksbuis lange mouw €13,-      

Werkbroeken bedrukken

Bij schilders, timmermannen, werknemers in de bouw en nog veel meer andere beroepen komen werkbroeken goed van pas. Ze zijn stevig, beschikken over handige zakken en zitten comfortabel. Daarom hebben wij verschillende werkbroeken voor heren en dames om te bedrukken! Ga je voor de stretch werkbroek of de werkbroek met holsterzakken? Bedruk bijvoorbeeld de zak van de stretch werkbroek met je bedrijfslogo en je beschikt over mooie werkkleding! Voor de warme dagen hebben is er ook nog een korte werkbroek om te bedrukken! 

Werk bodywarmer bedrukken     Werkjas bedrukken

Een bovenstuk voor op de werkbroek kan natuurlijk niet ontbreken! Combineer een bedrukte werkbroek met bijvoorbeeld een bedrukte werkjas. Daarnaast hebben wij ook een werk bodywarmer die goed van pas komt voor de warme dagen. Onder de werkjas hebben wij verschillende mogelijkheden om te bedrukken. Wat dacht je van een bedrukte werktrui met je bedrijfsnaam op de achterkant of een heren werkshirt of dames werkshirt met een logo op de borst bedrukt! Zo heb je bedrukte werkkleding waarin je personeel comfortabel kan werken!

Bekijk het gehele assortiment aan werkkleding voor heren en dames en ontwerp je favoriete werkkledij met tekst en/of logo!