Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Zomerse items voor het warme weer!

14-06-2021
by Bryan Kruithof

Vanaf maandag 21 juni is het officieel zomer! De zomer staat natuurlijk bekend om het heerlijke weer en daar hoort ook zomerkleding bij! In ons ruime assortiment hebben wij veel items die geschikt zijn voor de zomer. Hoe leuk is het om in de zomer gebruik te maken van je zelf ontworpen textiel?! Maak je klaar voor de zomer met je favoriete items!

Korte mouwen T-shirts en polo’s

Bij zomerkleding horen natuurlijk polo’s en T-shirts met korte mouwen! Heerlijk om te dragen in je vrije tijd of bijvoorbeeld als werkkleding met je eigen bedrijfslogo! Zowel de polo’s als T-shirts hebben wij nu in de aanbieding! Je kan bij ons helemaal zelf je eigen T-shirt ontwerpen met je eigen tekst en/of afbeelding naar keuze. Kies voor een mooie zomer kleur en laat bedrukken. Je scoort al een uniseks T-shirt inclusief één regel tekst voor maar €7,-! Ook voor de polo’s hebben wij een te gekke aanbieding voor je klaar staan. Een softstyle polo inclusief borstlogo voor heren of dames scoor je al voor €11,-! Ontwerp hier je eigen heren softstyle polo of dames softstylepolo en kom de warme dagen door. Ideaal om met dit weer te gebruiken als werkkleding met je eigen bedrijfslogo op de polo’s!

Uniseks T-shirt met eigen tekst €7,-Heren Softstyle polo incl borstlogo €9,-

Bedrukte handdoeken

Door het heerlijke weer in de zomer kunnen we weer buiten gaan zwemmen. Wil jij de blits maken op het strand? Scoor dan één van onze handdoeken! Als je gezellig met je vrienden gaat zwemmen onder het genot van een biertje is de beachpong handdoek een geschikte handdoek! Of heb jij altijd al een summer body willen hebben voor de zomer? Ga dan voor het afgetraind lichaam met eigen gezicht handdoek. Mocht je deze zomer op vakantie gaan dan komt de gereserveerd handdoek goed van pas om een bedje te reserveren bij het zwembad! Je kan natuurlijk ook helemaal zelf je eigen handdoek ontwerpen met een opdruk naar keuze. Wij hebben verschillende maten handdoeken voor je klaar staan die je zelf kan ontwerpen. De ideale handdoek om zelf te ontwerpen is toch wel de badhanddoek 70cm x 140cm. Ga voor een leuke afbeelding of een te gekke tekst op je eigen ontworpen handdoek en val op in de zomer!

Beachpong handdoek  Afgetraind lichaam met eigen gezicht handdoek  Gereserveerd handdoek

Fijne zomerjassen

De winterjassen en tussen jassen kunnen de kast in! Het is weer tijd voor een lekkere zomerjas! Een lekker dunne zomerjas voor de frisse zomeravonden komt altijd van pas. En een zelf ontworpen zomerjas is nog leuker! Wij hebben een ruim assortiment aan jassen! Wat dacht je van een heren bodywarmer met borstlogo voor maar €31,-!

Naast deze items hebben wij nog veel meer items die geschikt zijn voor in de zomer. Benieuwd naar het gehele assortiment? Bekijk dan alles op onze website!