Let op: Door drukte kan PostNL momenteel niet garanderen dat de pakketten binnen één werkdag worden verwerkt en bezorgd. Hier hebben wij geen invloed op.
Bestel uw (kerst)orders op tijd. Alle bestellingen die voor of op 13 december zijn geplaatst worden voor kerst nog verzonden.
Een mondkapje dragen in de winkel is verplicht.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Artikel nummer: ZW010 C1520

Wil jij gaan sporten met unieke zweetbandjes?

Laat ze dan drukken bij Tshirtdeal! Je ontwerpt ze zelf, waarna wij je zweetbandjes bedrukken met jouw ontwerp. Je kunt zowel afbeeldingen als tekst gebruiken. Deze zweetbandjes hebben we in 7 sportieve kleuren en je kunt ze bestellen in een oplage van minimaal 25 stuks. Ze kosten slechts € 1,85 per stuk!

De prijs is inclusief een tekstbedrukking, wil je een logo of afbeelding gebruiken dan rekenen we een meerprijs van € 1,- per stuk. Full color is ook mogelijk!

Bedrukbaar vlak: 4cm x 2.7cm

Stof:

79% Katoen
13% Elastaan
8% Polyester

Wil jij liever een ander item laten bedrukken? Klik dan hier om terug te keren naar homepage zodat je een ander artikel kan uitzoeken.

Heb je vragen over dit product of kom je er niet helemaal uit met je design? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!