Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Druktechniek: DTF UV stickers maken

Met onze nieuwe UV DTF printers zijn DTF UV stickers maken nu ook mogelijk binnen Tshirtdeal. Je kan bij ons losse UV stickers bestellen per stuk vanaf €2,-! Maar ook één meter aan DTF UV stickers zijn mogelijk voor maar €19,-! Op deze pagina lees je meer over onze UV stickers met reliëf!

Stickers maken met een UV DTF printer is een nieuwe ontwikkeling in de printindustrie. Hierbij kunnen teksten, logo's, afbeeldingen en andere sticker ontwerpen worden geprint op een releasefilm met behulpt van een DTF UV printer. De beelden worden vervolgens met behulp van plakkende backing op verschillende ondergronden overgebracht. Deze methode zorgt voor meer flexibiliteit bij de stickers bedrukkenomdat ze dan kunnen worden toegepast op een breder assortiment aan materialen, inclusief gebogen en oneffen oppervlakken. Tegelijkertijd zorgt dit ervoor dat de DTF stickers met reliëf vrijstaand beplakt kunnen worden. 

Deze innovatieve technologie maakt het mogelijk om afdrukken te realiseren die zich als UV stickers hechten. Hierdoor is het mogelijk om stickers te bedrukken op diverse producten. Je kan zelf de stickers ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan stickers met een logo, stickers met tekst, en stickers met afbeeldingen. Upload jouw sticker ontwerp en bestel vandaag nog je eigen UV stickers. Nog niet helemaal overtuigd? Bestel dan eerst een gratis DTF UV sticker test setje en probeer ze snel uit!

                           


Voordelen van DTF UV stickers printen

  • Sterke hechting.
  • Ultra krasbestendig en waterproof.
  • Een zeer goed alternatief voor tampon- en zeefdruk en doming.
  • Deze stickers zijn geschikt voor vlakke en lichtgebogen ondergronden.
  • Breed scala aan ondergronden waaronder glas, plastic, metaal, leer en meer.

Waar moet je op letten met stickers plakken?

  • Het materiaal dient altijd een harde ondergrond te hebben. Wanneer de bedrukking op een flexibel materiaal wordt aangebracht, kan de bedrukking breken.
  • Het materiaal dient vetvrij te zijn, anders hecht de bedrukking onvoldoende.
  • De bedrukking is waterproof, maar niet vaatwasserbestendig.
  • DTF-UV stickers kunnen na het aanbrengen niet meer (of heel moeilijk) verwijderd worden van producten.

Heb je nog vragen over stickers maken?
Neem dan contact op via verkoop@tshirtdeal.nl of per telefoon via 0180-200044.