Dames hoodie - 2 kleuren

Deze modieuze hoodies zijn perfect voor dames die van een warme trui houden, maar ook graag iets bijzonders willen. Naast de verschillende kleurcombinaties kun je je hoodie laten bedrukken in allerlei kleuren. Bestel jouw unieke dameshoodie met je eigen tekst vanaf €17,-! Kleuren in de designer kunnen iets afwijken, voor de exacte kleuren klik je hier.

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.Zij helpen je uiteraard graag!

Wil je een afbeelding/logo toevoegen op jouw hoodie, bekijk dan de 2 kleuren dames hoodie!

Dit product bestaat uit:

80% katoen 20% Polyester
280grams/m2
Mp3 voorbereiding in buidelzak.
Het gaat hier om een unisex model.

Tekst toevoegen:

1 regel bedrukt geen meerprijs.
2 regels bedrukt + €2,00
3 regels bedrukt + €1,50
Iedere regel meer kost €1,25

Liever een twee kleuren dames hooded vest met rits? Bekijk al de leuke kleuren en ontwerp direct online.

Opzoek naar een hoodie voor kinderen? Bekijk de gehele collectie kinder hoodies.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.