Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Dit vest is gemaakt voor dames en is leverbaar in 6 kleuren. Je maakt hem persoonlijk door hem te laten bedrukken met een logo of tekst en daar helpen wij je bij. Ontwerp je vest, plaats je bestelling en voor je het weet heb jij een uniek hooded vest voor dames. Al vanaf €17,-!

  • 50% Katoen/50% polyester
  • 270 grams, dus lekker warm!
  • Normal Cut

Upload een foto/logo voeg tekst toe en wij bedrukken de hoodie precies zoals u deze heeft ontworpen in de design studio.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.