Vanaf 14 okt. kunt u bij het afronden van de bestelling niet meer voor de optie: “Ophalen” kiezen vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen.
Heeft u eerder een order geplaatst en hierbij gekozen voor ophalen is dit nog wel mogelijk. Wij verzoeken u dan wel een mondkapje te dragen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

Artikel nummer: JH004

De electric hoodie is gemaakt in felle, opvallende kleuren: electric yellow, electric orange, electric green en electric pink. Dat hij opvalt is zeker, maar dat is niet het enige. We bedrukken je electric hoodie met jouw tekst of logo zodat je een uniek persoonlijk kledingstuk in huis haalt. Je bestelt de electric hoodie vanaf €15,-.

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629. Zij helpen je uiteraard graag! Check altijd even de ware kleuren en de maattabel voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.

Deze hoodie is gemaakt van:

80% polyester
20% katoen
280 grams/m2
Heeft een buidelzak
En een capuchon met koortjes

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Opzoek naar een minder fel kleurtje? Bekijk onze leuke hoodies! Maar liefst in meer dan 30 verschillende kleuren te verkrijgen.

Of wil jij liever camouflerend de straat over? Bekijk onze leuke camouflage hoodies en begin direct je ontwerp online!

Een bijpassend t-shirt laten bedrukken? Bekijk de gehele collectie t-shirts!