Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Werkkleding voor in de bouw laten bedrukken

In de bouw kom je in aanraking met verschillende soorten klanten, particulier of bedrijven. Of je nou hoog in de wolken aan het werk bent of op de vloer, is het altijd een plezier om er goed uit te zien in de juiste werkkleding. Denk aan bijvoorbeeld polo’s, shirtjes en sweaters bedrukt met het bedrijf waar je werkt of waar voor je werkt!

Wij bedrukken al werkkleding vanaf 1 stuk. Maar ook grote oplages is voor ons geen enkel probleem.

Opzoek naar echte werkkleding dat tegen een stootje kan? Denk aan werkjassen, werkshirts en werkbroeken. Neem dan eens een kijkje in onze werkkleding categorie! 

Ook de veiligheid kan natuurlijk niet vergeten worden in de bouw, Tshirtdeal denkt aan alle factoren. Voor de veiligheid bieden wij bedrukte bouwhelmen en veiligheidshesjes aan! Altijd tof om de bouwhelmen en veiligheidshesjes te zien het met logo van de firma. Veiligheid en representatief uitstralen, beter kan niet!

Textiel bedrukken per stuk

Al 10 jaar is Tshirtdeal het adres voor bedrukking voor bedrijfskleding. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal. Jullie kunnen bij ons grote aantallen afnemen maar ook vanaf 1 item al bestellen. Dus wanneer jullie een nieuwe werknemer in dienst krijgen, kunnen jullie ook direct voor deze persoon kleding bestellen zonder te moeten wachten.

Voor orders vanaf 25 items maken wij graag een persoonlijke offerte voor jullie op en kunnen wij een nog scherpere prijs bieden.

Eigen textiel bedrukken

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog andere dingen erop bedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Tshirtdeal levert topkwaliteit. Wij denken graag mee met onze klanten en bepalen per order hoe wij het mooiste resultaat kunnen behalen. Wij maken kosteloos aanpassingen aan jullie logo als dit nodig is zodat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen.

Wij hechten veel waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en terugkomen voor een volgende order. Wij werken niet met contracten dus jullie zitten nergens aan vast.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie interesse in een of meer items uit onze catalogus of willen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Bestellen jullie via de verkoopafdeling dan krijgen jullie een vaste accountmanager toegewezen. Dit is jullie vaste contactpersoon voor deze en volgende orders. Deze persoon weet dus alles van de order en kan ook zonder problemen een nabestelling voor jullie opmaken.

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Of per telefoon via 0180-721629 Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en WhatsApp.