Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Het bedrukken van bouwhelmen

Naast kleding kunnen wij ook bouwhelmen bedrukken voor jou!

De bedrukking wordt aangebracht door middel van een dunne, contour gesneden vinyl sticker.

Onze helmen voldoen aan de CE EN 397 richtlijnen. Dit zijn helmen voor algemeen industrieel gebruik die de drager tegen vallende voorwerpen beschermt en hieruit voortvloeiend hersenletsel en schedelbreuk.

Verder hebben onze helmen een Taliaplast 6-punts kunststof binnenwerk, een lederen zweetband, een regengoot. Het binnenwerk is aanpasbaar aan de hoofdmaat. De items hebben regelbare ventilatiegaten aan zijkant en zijn extra lang achteraan ter bescherming achterhoofd. Ze hebben een gleuf om eventueel gelaatsscherm of gehoorkap te bevestigen. En zijn gemaakt van Polyethyleen.

Naast bouwhelmen bedrukken we ook werkjassen, overalls, werkbroeken, werk shirts en polo’s. Bekijk ons gehele assortiment aan werkkleding. 

Textiel bedrukken per stuk

Al 10 jaar is Tshirtdeal het adres voor bedrukking voor bedrijfskleding. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal. Jullie kunnen bij ons grote aantallen afnemen maar ook vanaf 1 item al bestellen. Dus wanneer jullie een nieuwe werknemer in dienst krijgen, kunnen jullie ook direct voor deze persoon kleding bestellen zonder te moeten wachten.

Voor orders vanaf 25 items maken wij graag een persoonlijke offerte voor jullie op en kunnen wij een nog scherpere prijs bieden.

Eigen textiel bedrukken

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog andere dingen erop bedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Tshirtdeal levert topkwaliteit. Wij denken graag mee met onze klanten en bepalen per order hoe wij het mooiste resultaat kunnen behalen. Wij maken kosteloos aanpassingen aan jullie logo als dit nodig is zodat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen.

Wij hechten veel waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en terugkomen voor een volgende order. Wij werken niet met contracten dus jullie zitten nergens aan vast.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie interesse in een of meer items uit onze catalogus of willen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Bestellen jullie via de verkoopafdeling dan krijgen jullie een vaste accountmanager toegewezen. Dit is jullie vaste contactpersoon voor deze en volgende orders. Deze persoon weet dus alles van de order en kan ook zonder problemen een nabestelling voor jullie opmaken.

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Of per telefoon via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en WhatsApp.