Houd rekening met drukte bij PostNL. bestel je kerstcadeau(s) en andere order(s) op tijd!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrijfskleding met logo voor op kantoor

Voor de formelere beroepen kunnen wij ook overhemden en stropdassen bedrukken met gewenst logo of tekst.

Op kantoor hoef je niet altijd in een 3delig pak te zitten, buiten om dat je voor een werkgever werkt van een bedrijf, kan je af en toe ook je eigen kleding dragen. Heb je zelf een leuk ontwerp die lekker strak is, kunnen wij het voor je bedrukken. Op shirtjes, hoodies of sweaters alles is mogelijk! Bekijk hier het gehele assortiment aan werkkleding en laat bedrukken!

Klik hier om direct te beginnen met het ontwerpen van een polo voor op kantoor.

Klik hier direct met het ontwerpen van een sweater voor alle kantoor medewerkers.

Een leuk weetje is dat wij natuurlijk zelf ook in onze eigen bedrukte sweaters en shirts werken. Zowel de drukkers als de medewerkers op de support, verkoop en marketing.

Kom je er niet uit welke kleding geschikt is voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op zodat wij je hierover advies op maat kunnen geven. Wij drukken al meer dan 10 jaar textiel voor verschillende bedrijven, en hebben door de jaren heen al een hele boel kantoorpanden voorzien met professionele bedrijfskleding.


Textiel bedrukken per stuk

Al 10 jaar is Tshirtdeal het adres voor bedrukking voor bedrijfskleding. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal. Jullie kunnen bij ons grote aantallen afnemen maar ook vanaf 1 item al bestellen. Dus wanneer jullie een nieuwe werknemer in dienst krijgen, kunnen jullie ook direct voor deze persoon kleding bestellen zonder te moeten wachten.

Voor orders vanaf 25 items maken wij graag een persoonlijke offerte voor jullie op en kunnen wij een nog scherpere prijs bieden.

Eigen textiel bedrukken

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog andere dingen erop bedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Tshirtdeal levert topkwaliteit. Wij denken graag mee met onze klanten en bepalen per order hoe wij het mooiste resultaat kunnen behalen. Wij maken kosteloos aanpassingen aan jullie logo als dit nodig is zodat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen.

Wij hechten veel waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en terugkomen voor een volgende order. Wij werken niet met contracten dus jullie zitten nergens aan vast.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie interesse in een of meer items uit onze catalogus of willen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Bestellen jullie via de verkoopafdeling dan krijgen jullie een vaste accountmanager toegewezen. Dit is jullie vaste contactpersoon voor deze en volgende orders. Deze persoon weet dus alles van de order en kan ook zonder problemen een nabestelling voor jullie opmaken.

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Of per telefoon via 0180-721629. Wij zijn ook te bereiken via Facebook, live chat en WhatsApp.