De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Werkkleding op maat voor loodgieters

De loodgieter is te allen tijde de belangrijkste persoon als het op springende leidingen gaat! Het is dus belangrijk om te weten bij wie de particulieren of de bedrijven moeten zijn als er met spoed een leiding gerepareerd moet worden.

De eerste stap die je binnen zet moet al raak zijn, ze zien het busje van het bedrijf en wat is er mooier als het aansluit met bedrijfskleding van de loodgieter. Dat zorgt voor extra reclame en een fijn gevoel wie de mensen in huis hebben. Buiten om dat je het logo op de voorkant van de borst van een polo, shirt of jas plaatst, is het altijd leuk om bijvoorbeeld groot op de achterkant de tekst ‘LOODGIETER’ te plaatsen. Bekijk ons ruime assortiment aan werkkleding met onder andere werkjassen en werkbroeken.

Een jas met logo is de ideale manier op reclame te maken voor jouw bedrijf. Vooral wanneer je als loodgieter op een dag bij meerdere mensen binnenkomt.

Interesse of vragen over onze werkkleding mail dan naar onze collega's van de verkoop afdeling. Uiteraard kan bellen ook naar: 0180-200043


Textiel bedrukken per stuk

Al 10 jaar is Tshirtdeal het adres voor bedrukking voor bedrijfskleding. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal. Jullie kunnen bij ons grote aantallen afnemen maar ook vanaf 1 item al bestellen. Dus wanneer jullie een nieuwe werknemer in dienst krijgen, kunnen jullie ook direct voor deze persoon kleding bestellen zonder te moeten wachten.

Voor orders vanaf 25 items maken wij graag een persoonlijke offerte voor jullie op en kunnen wij een nog scherpere prijs bieden.

Eigen textiel bedrukken

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog andere dingen erop bedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Tshirtdeal levert topkwaliteit. Wij denken graag mee met onze klanten en bepalen per order hoe wij het mooiste resultaat kunnen behalen. Wij maken kosteloos aanpassingen aan jullie logo als dit nodig is zodat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen.

Wij hechten veel waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat jullie tevreden zijn en terugkomen voor een volgende order. Wij werken niet met contracten dus jullie zitten nergens aan vast.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie interesse in een of meer items uit onze catalogus of willen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Bestellen jullie via de verkoopafdeling dan krijgen jullie een vaste accountmanager toegewezen. Dit is jullie vaste contactpersoon voor deze en volgende orders. Deze persoon weet dus alles van de order en kan ook zonder problemen een nabestelling voor jullie opmaken.

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Of per telefoon via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en WhatsApp.