De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Handdoeken laten bedrukken met eigen tekst of logo.

Wil jij ook zo'n super gave handdoek met je eigen tekst of logo. Dat kan bij Tshirtdeal!

Wij hebben handdoeken in verschillende formaten en in heel veel verschillende kleuren.

Waar andere dure prijzen hanteren voor het bedrukken van handdoeken en vaak een minimale bestel afname van 5 of 10 hanteren, kun je bij ons goedkoop je handdoek laten bedrukken. En wij leveren al vanaf 1 stuk! Ideaal dus als je als particulier een handdoek wilt bedrukken.

Bekijk hier snel ons assortiment! Ideaal voor op de sportclub, vakantie, zwemles of scouting!

Op alle handdoeken kunnen wij de band bedrukken met de sublimatie techniek. Sublimatie is een techniek waarbij de inkt in de stof wordt gedrukt. Voor het sublimeren is alleen wit of licht textiel gemaakt van polyester geschikt. Het ontwerp wordt gedrukt op speciaal transfer papier en vervolgens door middel van de hitte pers gedrukt. Door de hitte zetten de polyester vezels zich uit, waardoor de inkt wordt opgenomen door de stof. Bij het afkoelen sluiten de vezels zich en is het ontwerp definitief in de stof opgenomen.

De kleinste handdoek, een gastendoekje, is 30 x 50 cm en de handdoek is 50 x 100 cm. Wij hebben ook een badhanddoek van 70 x 140. Nog niet groot genoeg? Kies dan onze Big Towel van 100 x 210. Alle handdoeken zijn gemaakt van 450 grams/m2 100% turkse zachte katoen. De sublimatieband is 100% polyester.Ben jij op zoek naar een leuke handdoek voor je sportclub je team of voor een kampioenschap?

Dan is een bedrukte handdoek een heel leuk item om te bestellen en door Tshirtdeal te laten bedrukken. Geheel naar eigen design, voeg tekst, afbeelding of een logo van de club toe.


Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.