Let op: Valentijn orders die vóór of op 6 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Orders met enkel losse Valentijn armbanden, ballonnen, blikjes en strings die vóór of op 9 februari zijn besteld worden uiterlijk 13 februari verzonden!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629

Happy horse

Binnenkort een kleintje op komst, of ben je op zoek naar een onwijs leuk cadeau voor de babyshower of kraamvisite? Denk dan eens aan een Happy Horse knuffel!

Happy Horse is dé ontwerper van zachte, super schattige knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins.

De Rabbit Richie of de Rabbit Reece hebben wij in verschillende kleuren en maten die wij leveren met geborduurde tekst. De kleinste knuffel is al 28 cm groot en de grootste knuffel die wij hebben is maar liefst 58 cm! Uiteraard borduren wij de naam of geboortedatum van jouw kleine gratis ( op bijvoorbeeld op 1 van de oren ) Bij ons kun je je eigen knuffel ontwerpen.

Ontwerp de knuffel helemaal zelf in onze online designer.

Je hebt al een Happy Horse Rabbit Richie knuffeldoekje voor slechts €9,- inclusief het borduren van een naam of geboortedatum.

NIEUW in ons assortiment zijn de Happy Horse Mouse Mel & Rabbit Rosi.

Wij hebben meerdere Happy Horse knuffels in ons assortiment.

De verschillende kleuren Rabbit Richie knuffels al gezien? We hebben deze variant van Happy Horse in drie verschillende maten. 28cm, 38cm en de grootste is wel 58cm. Deze zijn er in maar liefst in zes verschillende kleuren: Pink, Ivory, Lagoon, Blue, Deep blue & Clay! Hier moet wel een knuffeltje voor jou kleine tussen zitten.

Hoe cute zijn deze gestreepte Rabbit Reece knuffels?! Deze knuffel is verkrijgbaar in 2 verschillende maten: 30 cm en 40 cm en in twee verschillende kleuren, roze en blauw.

Bekijk eens onze Rabbit Richie Musical, als je aan de staart trekt van deze knuffel wordt de melodie “over the rainbow’ zachtjes gespeeld. Dat wil toch elke baby?


Liever een heerlijk zacht knuffeldoekje? Deze tuttels zijn maar liefst verkrijgbaar in zes verschillende kleuren;Pink,Ivory, Lagoon, Blue, Deep blue & Clay. Personaliseer dit knuffeldoekje met een naam of geboortedatum.

De Rabbit Richie Rattles hebben wij nieuw toegevoegd aan ons assortiment. Naast dat hij natuurlijk super zacht is, maakt hij een leuk rammelgeluidje!

Ook is hij makkelijk vast te houden aan de oortjes, armen of aan de ring van de rammelaar.

Kijk ook eens bij onze giftboxen!

Naast het standaard assortiment dat je op onze website kunt vinden, bieden wij een veel uitgebreider assortiment aan in onze online catalogus.

Klik hier om de online catalogus te bekijken.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.