Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Je eigen Koningsdag shirt ontwerpen en bedrukken

Kan jij ook niet wachten tot 27 april? Met z’n allen de verjaardag van onze Koning vieren. Rommelmarkten, koekhappen of gewoon lekker een biertje drinken. En wat is dan leuker om met een shirt met een grappige tekst of een bedrukte trui te lopen! 

Met onze speciale koningsdag items wordt deze dag sowieso de gezelligste van het jaar!

Lang leve de Koning!

Wil je liever zelf iets ontwerpen? Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp! Denk eens aan een mooie polo, een petje of hoodie! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken!

Liever tassen, handdoeken of mokken met je eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!


Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.