Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De leukste items voor de laatste 100 dagen van de middelbare school

Zit jij in je examenjaar?

Dat betekent dat je tegen het eind loopt van je schooljaar en dus ook (hopelijk) tegen het eind van je middelbare schoolperiode. Eindelijk!

Omdat deze periode een spannende tijd is voor jou en je klasgenoten hebben wij deze leuke hoodies ontworpen. Speciaal om de laatste 100 dagen van je middelbare schooltijd door te komen.

Laat deze toffe hoodies bedrukken met je eigen naam, klasnummer of schoolnaam. Zo kun je bijvoorbeeld matching hoodies dragen met je beste vriend of vriendin of zelfs heel de klas!

Wil je liever zelf iets ontwerpen? Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp. Of een mooie bedrukte trui met een grappige tekst. Denk ook eens aan een mooie polo of hoodie! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken!

Liever een leuke tas ,handdoek, mok of een kussen met je eigen ontwerp als aandenken aan deze fantastische tijd? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!


Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.