Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Valentijnscadeaus voor jouw Valentijn

Op 14 Februari is het weer Valentijnsdag! Wil jij echt indruk maken op je ( geheime) liefde geef dan een mooi valentijnscadeau uit onze webshop.
Wij hebben de leukste items om jouw valentijn mee te verrassen!

Bekijk hier voor al onze Valentijns ontwerpen


Wij hebben mokken, shirts, hoodies en kussens met de leukste en grappige teksten!

Wil je liever zelf iets ontwerpen voor jouw lief?
Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp! Of denk eens aan een mooi shirt, polo of matchende petjes of hoodies!Liever ( voor beiden) tassen, mokken of een kussen( in hartjesvorm) ontwerpen en laten bedrukken met je eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.