Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De allerleukste items voor de Zomervakantie

De periode waar iedereen met smacht naar toe leeft. De zomervakantie!
Zon, zee, strand en een drankje op het terras. Dé tijd om in jouw gepersonaliseerde shirt te showen!


Uiteraard bedrukken wij veel meer dan alleen t shirts. Steel de show op het strand of bij het zwembad met een handdoek met je eigen ontwerp! Echt niet dat iemand anders op jouw plekje gaat liggen! Wij hebben handdoeken in veel verschillende kleuren en maten. Daarnaast kun je bij ons al vanaf 1 item bestellen.

Zie je jezelf al helemaal struinen over de boulevard met super gave costum teenslippers, een korte broek en top met je eigen ontwerp!

Uiteraard kun je ook zelf een ontwerp maken met een grappige tekst of afbeelding.Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp. Of een mooie bedrukte trui met een grappige tekst.Denk ook eens aan een mooie polo, een petje of hoodie! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken!

Liever tassen, handdoeken, mokken met je eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.