Houd rekening met drukte bij PostNL. bestel je kerstcadeau(s) en andere order(s) op tijd!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Eindhoven

Bij Tshirtdeal helpen wij iedereen die op zoek is naar textiel om te bedrukken en te ontwerpen. Kom jij uit Eindhoven en ben je hiernaar op zoek? Dan zijn wij het juiste bedrijf voor jou!

Wij hebben een ruim assortiment aan textiel en andere items. Zo kan je bij ons o.a. terecht om je pet, muts of kleding te bedrukken. Verschillende klanten uit Eindhoven zijn je al voor geweest. 

Graag helpen wij iedereen verder. Dus wil je maar 1 item bestellen? Dat is bij ons geen probleem! Zo is bedrukt textiel voor iedereen toegankelijk. 

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

Door heel Nederland leveren wij tegen zeer goedkope prijzen. Voor mensen uit Eindhoven zijn wij dus ook het geschikte textieldrukkerij. Op onze website kan je het ruime assortiment bekijken om te ontwerpen en te bedrukken. Wil je liever langskomen in onze showroom? Je bent van harte welkom bij ons in Ridderkerk. Als je er niet uitkomt met ontwerpen of bestellen kan je altijd contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via de mail.

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €18,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €8,-

Dames T-shirt €8,-

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.