De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Haarlem

Ben jij aan het zoeken naar een textiedrukkerij? Bij Tshirtdeal kan je kleding ontwerpen en bedrukken als je woonachtig bent in Haarlem.

Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, maar leveren geregeld bedrukte items voor onze klanten in de regio van Haarlem. Er is een breed assortiment waaruit je kan kiezen. Hierbij kan je denken aan petjes en mutsen, maar ook aan bijvoorbeeld een hoodie of polo. 

Je kan bij ons zelfs al een bestelling plaatsen vanaf 1 item. Zo is het voor iedereen toegankelijk om te beschikken over bedrukt textiel. 

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

Voor o.a. onze klanten in Haarlem leveren wij tegen en zeer voordelig tarief. Ga dus niet meer op zoek naar een andere textieldrukkerij, wat bij ons ben je aan het juiste adres! Je kan bij ons langskomen in Ridderkerk, maar je kunt ook gemakkelijk online je bestelling plaatsen. Op onze website zijn al onze items te vinden die je kan ontwerpen en bedrukken. Heb je begeleiding nodig tijdens het bestellen of ontwerpen? Voor hulp of vragen kan je contact opnemen met ons via mail.

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €18,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €8,-

Dames T-shirt €8,-

Wij kunnen naast ons standaard assortiment nog veel meer items voor je bestellen.
Kan je op de website niet helemaal vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op! 

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.