Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Luik

Kom jij uit Luik en ben je op zoek naar kleding om te ontwerpen en te bedrukken? Wij van Tshirtdeal helpen je graag verder!

Wij zijn in Nederland gevestigd, maar bedrukken regelmatig textiel en andere items voor klanten uit België. Hierbij kan je denken aan bedrukte sportkleding, babykleding, bedrijfskleding en nog veel meer. 

Bij ons is het mogelijk om al een bestelling te plaatsen vanaf 1 product. Hierdoor maken wij het voor iedereen toegankelijk om te beschikken over bedrukt textiel. 

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

Door heel België leveren wij tegen goedkope tarieven, dus ook in Luik. Ga dus niet specifiek op zoek naar een textieldrukkerij in de buurt van Luik, want bij ons zit je al goed! Op onze website zijn alle onze items die vinden die ja kan ontwerpen en bedrukken. Hier kan je gemakkelijk en snel je gekozen product ontwerpen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het netjes wordt bedrukt. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail 

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €18,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €8,-

Dames T-shirt €8,-


Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.