De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Maastricht

Kom jij uit de omgeving van Maastricht en ben je op zoek naar textiel om te bedrukken? Dan ben je bij ons op de goede plek!

Bij ons kan je textiel en andere items ontwerpen en bedrukken. Zo kan je denken aan o.a. hoodies, jassen, truien en uiteraard T-shirts. Velen andere klanten uit Maastricht zijn jou al voor geweest. 

Het is al mogelijk om een bestelling te plaatsen van 1 item. Wil je een grote oplage? Ook dat is geen probleem bij ons. Bekijk nu de website voor ons gehele aanbod!

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

In onder meer Maastricht leveren wij tegen voordelige prijzen. Ondanks dat wij zijn gevestigd in Ridderkerk hoef je dus niet verder te zoeken naar een andere textieldrukkerij. Je bent bij ons in de showroom van harte welkom! Daarnaast is het ook mogelijk om het gehele bestelproces online uit de voeren. Je kan namelijk op onze site zelf je product(en) ontwerpen. Wij zorgen er vervolgens voor dat het bedrukt zal worden. 

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €18,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €8,-

Dames T-shirt €8,-


Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.