In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zullen wij beperkter telefonisch bereikbaar zijn.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 8:00
01807-21629

De Gildan Heavy Blend Hoodie is dé best lopende hoodie van Tshirtdeal. Hierop worden de meest grappige teksten en de mooiste (bedrijfs) logo's gedrukt.

Gildan Heavy Blend Hoodie 18500

- Verkrijgbaar in de maten: S, M, L, XL, XXL, 3XL

- Keuze uit maar liefst 45 kleuren

- Materiaal: 50% katoen 50% polyester

- Gewicht 270g/m²

- Pasvorm: normaal, niet getailleerdVerder heeft de Gildan Heaby Blend Hoodie een dubbel gevoerde capuchon met bijpassend trekkoord en een buidelzak aan de voorkant van de Hoodie.


Maattabel heren en dames
Bij het kiezen van de juiste maat voor de Gildan Heavy Blend Hoodie kun je onderstaande maattabel raadplegen. Gebruik hiervoor een item van jezelf dat lekker zit. Meet dus niet op het lichaam, maar enkel het kledingstuk. Om de juiste afmetingen te kunnen bepalen meet je van bovenkant schouder naar onderkant & van oksel naar oksel.
De Gildan Heavy Blend Hoodie is ook verkrijgbaar in een kindermodel:
De Gildan Heavy Blend Kinder Hoodie 18500B

18500B Maattabel-Verkrijgbaar in de maten:
Youth XS (110-116)
Youth S (116-122)
Youth M (128-132)
Youth L (140-148)
Youth XL (152-164)

- Keuze uit maar liefst 25 kleuren


De Gildan Heavy Blend Kinder Hoodie heeft een dubbelgevoerde capuchon maar geen trekkoord. Wel heeft hij ook een buidelzak aan de voorkant van de hoodie.


Maattabel kinderen
Bij het kiezen van de juiste maat voor de Gildan Heavy Blend Kinder Hoodie kun je onderstaande maattabel raadplegen. Gebruik hiervoor een item van jezelf dat lekker zit. Meet dus niet op het lichaam, maar enkel het kledingstuk. Om de juiste afmetingen te kunnen bepalen meet je van bovenkant schouder naar onderkant & van oksel naar oksel.

Opzoek naar andere Gildan producten om te bedrukken met je eigen tekst, afbeelding en/of logo?