De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Samenwerking textieldrukkerij

Heeft jouw bedrijf een tof idee en hebben jullie hiervoor een textieldrukkerij nodig?
Wij staan open voor verschillende samenwerkingen en proberen hierin altijd met je mee te denken.

Wij hebben meerdere succesvolle samenwerkingen al gehad met uiteenlopende bedrijven. Voordelen van een samenwerking is dat wij beide onze merknaam zullen versterken en onze naamsbekendheid zullen vergroten. Naast het drukken van textiel kunnen we je natuurlijk ook helpen met het opzetten van het design of logo.

Bij een dergelijke samenwerking kopen wij het textiel in en slaan deze voor je op. Het bedrukken en verzenden van het textiel zorgen wij ook voor.
Kortom: alleen maar voordelen!

Interesse in een samenwerking? Neem dan snel contact met ons op!


Een aantal voorbeelden van dergelijke samenwerkingen:

Ilovehoreca in samenwerking met Flügel

Naar aanleiding van de coronacrisis in 2020 hebben alle horecabedrijven hun zaak voor een aantal weken moeten sluiten. Dit viel voor vele ondernemers zwaar.

Wij hebben voor het initiatief Ilovehoreca in samenwerking met Flügel een samenwerking opgestart. Consumenten konden een 'I love horeca' shirt bestellen met het logo van een horecabedrijf naar keuze erop bedrukt. De horecagelegenheid kreeg hier 5,- per verkocht shirt van gedoneerd.

Het bestellen, bedrukken en verzenden van het textiel zorgde wij voor.

Voor meer informatie kijk op: www.ilovedehoreca.nl

Het ministerie van Defensie

Het Ministerie van Defensie, sinds 2013 hebben wij een samenwerking met het Ministerie van Defensie. Voor deze grote instantie drukken wij werkkleding maar ook andere items als rompertjes ( als kraamcadeautjes) of textiel voor grote evenementen. Daarnaast hebben wij ook samenwerkingen met andere overheidsinstanties als de Koninklijke Landmacht en de Belastingdienst.

Korps Mariniers tshirt


Snelle Jelle

Onze samenwerking uit 2014 met Snelle Jelle is er één waar wij vandaag de dag nog steeds super trots op zijn!
Op de verpakkingen van Snelle Jelle stond destijds een code waarmee gespaard kon worden voor een Snelle Jelle trui met eigen naam.

Voor deze actie hebben wij meer dan 10.000 items gedrukt! Het was dus een succesvolle actie waar zelfs bekend Nederland aan mee deed. Zie hier onder bijvoorbeeld, Olympisch en wereldkampioen schaatsen, Ireen Wüst met haar eigen gepersonaliseerde Snelle Ireen trui.Samenwerking met RUMAG voor het Prinses Máxima Centrum

In 2018 zijn wij samenwerking aangegaan met RUMAG, het welbekende social media bedrijf met de grappige quotes.

Zij ontworpen een t shirt met het gezicht van Bas Smit erop. Wat begon als een ludieke actie liep uit naar een succesvolle actie om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

De actie was zo succesvol dat zij het drukwerk zelf niet meer aankonden. Daarbij hebben wij ze geholpen.
Voor deze actie hebben wij gebruik gemaakt van de DTG druktechniek waarbij de inkt echt in het textiel gedrukt wordt.

Rumag Bas Smit tshirt
Jan Dino Asporaat & Lil Kleine met een shirt