De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedankt blikken

Bedank iemand met een leuke bedankt blik!

Of het nou gaat om een collega, schooljuf of familielid. Je wilt altijd wel iemand bedanken. Dit kan je perfect doen met een bedankt/afscheid blik. Zo bedank je iemand op een super leuke manier. De bedankt/afscheid blikken kan je vullen met snoep naar keuze. Kies je gewenste snoepgoed en je hebt een super leuk cadeautje!

Cadeau voor juffen en meesters

Speciaal voor kinderen of de bassischool hebben wij bedankt blikken met een leuk design voor je meester of juf. Aan het einde van het schooljaar worden er altijd leuke cadeaus gegeven om je juf of meester te bedanken voor het afgelopen jaar. Een bedankt blik komt hier dus goed van pas! Geef het leuke snoepblik 'Schooljaar zit D'drop' meester met drop of het snoepblik 'Wine (gums) voor de juf' met winegums. Zo heb goedkoop en snel een super leuk cadeau om je juf of meester te bedanken!

Snoepblik 'Schooljaar zit D'rop' meester  Snoepblik 'Wine (gums) voor de juf'

Bedankt snoepblik met eigen design

Naast standaard snoepblikken voor de juf of meester hebben wij nog bedankt blikken die je zelf kan ontwerpen. Zo kan je bijvoorbeeld er ook voor kiezen om je juf of meester te bedanken met een snoepblik 'Fantastisch schooljaar' met eigen foto! In dit ontwerp kan je een foto van jezelf of je juf of meester toevoegen. Naast juffen of meesters kan je ook heel iemand anders bedanken. Gaat er bijvoorbeeld een collega weg en wil je hem of haar bedanken voor de mooie tijd? Ga dan voor het snoepblik 'Hartelijk bedankt' met eigen tekst. In het ontwerp kan je de naam van de desbetreffende persoon toevoegen en je eigen naam. Zo maak je het een persoonlijk cadeau!

Snoepblik 'Fantastisch schooljaar' met eigen foto  Snoepblik 'Hartelijk bedankt' met eigen tekst

Wil jij al onze bedankt blikken zien?
Bekijk dan hier al onze bedankt blikken!