De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Vaderdag en Moederdag blikken

Verras je vader of moeder met een leuk en lekker blik!

Op Vaderdag of Moederdag moet je je moeder natuurlijk in het zonnetje zetten met een leuk cadeau! Met een Vaderdag of Moederdag blik doe je dat zeker! Wij hebben een ruim assortiment aan snoepblikken om je vader of moeder mee te verrassen. Kies uit standaard ontwerpen en ontwerpen waarin je een leuke foto kan uploaden!

Origineel Vaderdag cadeau

Ben jij op zoek naar een Vaderdag cadeau? Ga dan voor een Vaderdag snoepblik! Alle snoepblikken kan je vullen met snoepgoed naar keuze! Kies uit hartjes, drop of winegums en verras je vader. Ga bijvoorbeeld voor het snoepblik 'Fijne Vaderdag' of het snoepblik 'Super dad' met standaard ontwerp. Wil je het toch wat persoonlijker maken? Ga dan voor het snoepblik 'Best dad ever' met eigen foto! In dit ontwerp kan je een leuke foto van je vader uploaden. Zo heb je echt een uniek en persoonlijk Vaderdag cadeau!

Snoepblik 'Super Dad'Snoepblik 'Best dad Ever' met eigen fotoSnoepblik 'Fijne Vaderdag'

Snoep cadeau voor moeders

Ook voor moeders hebben wij heerlijke Moederdag snoeplikken klaar staan. Kies uit een ruim assortiment met leuke ontwerpen. Wat dacht je van het snoepblik 'Fijne Moederdag' of het snoepblik 'Hapy Mother's Day' hart! Beide hebben een heel schattig ontwerp waar je moeder gegarandeerd blij mee zal zijn. Je kan er ook voor kiezen om een snoepblik te personaliseren met je eigen foto. Snoepblik 'Best mom ever' met eigen foto is super leuk om te geven. Zoek een leuke foto van jou met je moeder en voeg toe in het ontwerp!

Snoepblik 'Happy Mother's Day' hartSnoepblik 'Best mom ever' met eigen fotoSnoepblik 'Fijne Moederdag'

Naast de bovenstaande blikken hebben wij er nog veel meer!
Bekijk hier alle Vaderdag blikken en hier alle Moederdag blikken.