Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Premium Heren Polo ontwerpen en bedrukken

Ben jij op zoek naar een unieke premium herenpolo? Ontwerp een poloshirt met jouw eigen tekst en afbeelding.
Kwaliteit gegarandeerd! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en te bestellen vanaf €11,- per stuk.

  • 100% Ring gesponnen katoen (Charcoal en Heather: 60% katoen, 40% polyester. Heather Grey: 85% katoen, 15% viscose. Neon: 65% polyester, 35% katoen)
  • Klassiek poloshirt met korte mouwen
  • Knoopsluiting met 2 knopen, zijsplitten
  • Gebreide kraag en manchetten
  • 200g/m2

Niet de juiste heren polo waar je naar opzoek was? Bekijk dan onze andere polo shirts

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.