In de zomer is zo’n leuke tanktop (hemdje) natuurlijk onmisbaar.

Maar een unieke gepersonaliseerde tanktop met je eigen tekst of logo is nog veel toffer. Deze tanktops zijn er al vanaf €4,50, verkrijgbaar in verschillende maten en trendy kleuren. Weet jij al wat je erop wilt laten bedrukken? Design snel in onze online designer! Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Let op! Voordat je dit item in de winkelwagen plaatst, check dan altijd even de maattabel en de ware kleuren. Voor de exacte kleuren klik je hier.

De tanktop is gemaakt van:

Wit: 160 g/m2, overige kleuren: 165 g/m2
100% katoen Belcoro® garen, Heather Grey: 97% katoen/3% polyester
Getailleerde zijnaden voor een vrouwelijke pasvorm
Gelijkgekleurde boorden aan hals en armsgaten
Fijngebreid voor een betere opdruk

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Liever een t-shirt met mouwtjes? Bekijk dan gehele collectie dames t-shirts Opzoek naar een tanktop voor heren. Bekijk de heren tanktop

Korte zoodie voor over je tanktop!? Hoe leuk is dat! Ontwerp zelf je eigen korte zoodie. Bekijk de dames zoodie nu!

Of liever een lekkere warme hoodie of sweater ontwerpen? Bekijk onze gehele collectie hoodies en sweaters.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.