Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Baby slabbetjes met grappige opdruk!

08-04-2022
by Bryan Kruithof

Op zoek naar een grappig slabbetje voor je kleine? Lees dan snel de blog! In deze blog lees je meer over onze leuke slabbetjes met opdruk. Wij hebben geborduurde slabbetjes en bedrukte slabbetjes met de grappigste opdrukjes. Daarnaast kan je ook zelf je eigen slabbetje ontwerpen en laten bedrukken of borduren. Super leuk om je eigen kleine schat te laten dragen, maar ook als kraam cadeau voor een ander!

Nu al benieuwd naar al onze slabbetjes?
Bekijk dan hier het gehele assortiment aan geborduurde en bedrukte slabbetjes!

Grappige slabbetjes bedrukt 

Wij hebben diverse bedrukte slabbetjes met grappige opdrukjes! Heeft je baby een vader die wel van een biertje houdt? Ga dan voor het slabbetje ‘Ik drink graag uit een flesje net als papa’ of het slabbetje ‘Daddy’s drinking buddy’. Of wacht dacht je van het ‘Pannenkoeken’ slabbetje. Op dit bedrukte slabbetje staat de grappige tekst ‘Deze pannenkoeken hebben mijn cape verkeerd om gedaan’. De slabbetjes zijn te verkrijgen in 8 verschillende kleuren en kan je gemakkelijk sluiten met de klittenbandsluiting. Laat een grappige slabber bedrukken voor je eigen kleine of geef een grappige baby slab cadeau!

Slabbetjes bedrukken

Geborduurde slabbetjes met tekst

Naast een bedrukte baby slab kan je ook kiezen voor een geborduurd slabbetje met tekst. Deze slabbetjes hebben een witte badstof met daaromheen een witte, roze of blauwe rand. Je kan zelf bepalen voor welke kleur rand je kiest. Zo is voor een jongen blauw super leuk en voor een meisje roze. Heb jij een baby die zo lekker kan eten? Ga dan voor het geborduurde slabbetje ‘Sexy als ik schrans’ of het slabbetje ‘Ik heb gewoon honger’. Ook het ‘Jankerd’ slabbetje is super leuk voor je eigen baby of als kraam cadeau aan een ander. Er zijn natuurlijk ook hele lieve baby’s. Voor deze jongens en meisjes hebben wij de ‘Eigen naam = 100% lief’ slabbetjes. Deze slabbetjes zijn er in een meisjes variant met roze tekst en een jongens variant met blauwe tekst. Ook de geborduurde slabben kan je gemakkelijk sluiten met de klittenbandsluiting aan de bovenkant!

Slabbetjes geborduurd

Ontwerp zelf een slabbetje

Liever zelf een slabbetje ontwerpen? Ook dat is mogelijk! Heb jij een leuke tekst dat je op een slabbetje geborduurd wilt hebben? Ga van voor het slabbetje incl. tekst geborduurd voor maar €9,95! Kies je favoriete kleur rand en laat je eigen tekst borduren op de witte badstof. Daarnaast kan je ook zelf een slabbetje ontwerpen en bedrukken. Bij het bedrukken van een slabbetje kan je naast tekst ook afbeeldingen laten drukken. Kies uit 8 verschillende kleuren slabbetjes en laat bedrukken met je eigen afbeelding vanaf €11,-. Enkel tekst bedrukken op een slabbetje? Kies dan voor het baby slabbetje bedrukt met tekst voor maar €9,95!