De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedien je gasten op het terras in bedrukte horeca kleding!

10-05-2021
by Bryan Kruithof

Sinds 28 april zijn eindelijk de terrassen weer open. Horecazaken mogen hun gasten na een lange tijd weer ontvangen om lekker te eten en te drinken op het terras. Je personeel mag weer aan de slag om gasten te voorzien van eten en drinken en hoe kan dit nou beter dan met je eigen bedrukte werkkleding. Wij hebben een geschikt assortiment aan horeca kleding om te bedrukken met je eigen bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Ideaal voor de bediening en chef-koks nu de terrassen weer open zijn!

Werkkleding voor de bediening

Laat je bediening het eten en drinken serveren aan je gasten in bedrukte werkkleding van je eigen horecazaak. Voor de bediening hebben wij verschillende items voor zowel mannen als vrouwen. Wat dacht je van een werkpolo voor heren of een werkpolo voor dames in de kleur die past bij jouw horecazaak. Je scoort al een werkpolo inclusief je eigen bedrijfslogo op de borst of bedrijfsnaam op de rug voor maar €16,50! Of ga tijdens de warme dagen voor een werkshirt voor heren of werkshirt voor dames inclusief bedrukking vanaf €13,50. Voor de wat koudere dagen hebben wij ook een uniseks werktrui voor de bediening. Kies uit 10 verschillende kleuren werktruien en bedien je gasten op het terras op gepaste wijze.

Werkpolo heren ontwerpen en bedrukken         Werkpolo dames ontwerpen en bedrukken

Om het outfit van je bediening helemaal af te maken hebben wij ook een mooi schort om te bedrukken. Je hebt al een bedrukt schort inclusief klein logo of één regel tekst voor €11,50! Naast een schort is er ook de mogelijkheid om een sloof te ontwerpen en te bedrukken. Hiermee laat je de bediening het eten en drinken serveren in mooie bedrukte werkkleding van je eigen horecazaak. 

Kokskleding voor in de keuken

Nu je bediening het eten en drinken eindelijk weer mag serveren op het terras, mogen de chef-koks ook weer de keuken in. Wij hebben kokskleding om te bedrukken waarin je koks het eten comfortabel in kunnen bereiden. Zo hebben wij een koksbuis met korte mouw en een koksbuis met lange mouw om te bedrukken. Je scoort al een bedrukte koksbuis met korte mouw vanaf €15,50. Naast een koksbuis hebben wij ook nog een stijlvolle chef hat en een schort om te bedrukken. Ga voor een bedrukte chef hat met je eigen bedrijfslogo voor maar €13,- en maak het outfit compleet. Erg leuk als je een open keuken hebt, maar ook voor bijvoorbeeld een foodtruck of andere keuken. Zo kunnen je chef-koks comfortabel het eten bereiden voor je gasten op het terras. 

Koksbuis korte mouw ontwerpen en bedrukken   Koksbuis lange mouw ontwerpen en bedrukken

Ben je benieuwd naar het gehele assortiment aan werkkleding?
Bekijk dan hier al onze werkkleding en laat bedrukken met je bedrijfslogo of bedrijfsnaam!